06 / 05 / 2024

Semerkand Konutları İki satılık fiyatları

Semerkand Konutları İki satılık fiyatları

Semerkand Konutları 2 teslim tarihi kapsamında projede yer alan konutların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor. Semerkand Konutları 2 'den banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

370 kişinin öldüğü Emlak Bank Konutları'nın müteahhitlerine verilen ihalelere suç duyurusu!

Depremde 370 kişinin hayatını kaybettiği Emlak Bank Konutları'nı yapan Aslar İnşaat'ın iki ortağına verilmiş olan deprem konutları ve altyapı ihaleleri hakkında suç duyurusunda bulunuldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Van'daki TOKİ konutlarına 3 bin 500 kişi başvuru geldi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Van'da yapımı tamamlanan 425 adet 2+1 ve 3+1 konutların satışa çıkarılması ile birlikte 3 bin 500 kişi müracaatta bulundu.

TOKİ Ödemiş Konutları'na bin 451 kişi başvurdu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKI) işbirliği ile Ödemiş'te yapılması planlanan emeklilere toplu konut projesi kapsamında bir ayda bin 451 kişi müracaat etti. Konutlar için belirlenen bir aylık müracaat süresi 5 Şubat'ta sona erdi.

TOKİ Konutları ile lüks konutlar arasında ki fark nedir?

Anadolu'da Bugün Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Ekmekcioğlu bugunkü yazısında TOKİ konutları ile lüks konutlar arasında ki farkı anlattı. İşte o yazı....

Bitlis Tatvan'da afet konutlarına 15 yılda bir kişi taşındı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hak sahipleri tarafından taşınılmayan afet konutları harabeye döndü. Yaşadıkları selde evleri yıkılan köy halkı için başka bir bölgeye yapılan 110 konuta 15 yılda sadece bir kişi taşındı.

Şahinbey Mavikent Konutları'na 30 bin 724 başvuru!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara ucuz konut verebilmek için yaptırılan Mavikent Konutları 4’üncü etabın kayıtları sona erdi. Mavikent Konutları 4’üncü etaba, 30 bin 724 kişi başvurdu...

Şahinbey´in sosyal konutlarına 30 bin 724 başvuru!

Şahinbey Belediyesi'nin, dar gelirli vatandaşlara yönelik yaptırılan ve 1000 konuttan oluşan Mavikent Konutları 4’üncü etaba, 30 bin 724 kişi başvurdu. Mavikent 5 de devam ediyor.

TOKİ Ağlı Konutları için kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ağlı ilçesinde inşaatı tamamlanan 86 konut için kura çekimi yapıldı. Konutlar için 149 kişi müracaatta bulundu. Bunların arasında yapılan kura çekiminde 69 kişi, konut sahibi oldu.

TOKİ Bilecik Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2,'inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

TOKİ Bozüyük Konutları satışta!

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Toplu Konut idaresi (TOKI) tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.'inci etap TOKI konutlarının satışına başlandı. Başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

TOKİ Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Gaziantep Mavikent Konutları'na 6 günde 7 bin başvuru geldi!

Şahinbey Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılan Mavikent konutları’na 6 günde 7 bin kişi başvurdu. Mavikent 4’üncü etap için 21 Mayıs tarihinde kayıt alınmaya başlandı.

Semerkand Konutları İki satılık fiyatları Haberi

Semerkand Konutları İki satılık fiyatları


Semerkand Konutları 2 Projesi İstanbul Anadolu Yakası Samandıra 'da Tümkonut A.Ş. imzası ile inşa ediliyor. Projenin satış süreci devam ediyor.


Semerkand Konutları 2 teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Semerkand Konutları 2 teslim tarihi bilgilerine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


23 bin metrekare alan üzerine yayılan Semerkand Konutları 2 Projesi 'nde 224 konut bulunuyor. Projedeki konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Semerkand Konutları İki satılık fiyatları: 

2+1 konutlar 215 bin liradan, 

3+1 konutlar 250 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


Semerkand Konutları 2 Pendik ve Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Maltepe ve Kartal’a 10 dakika mesafede yükseliyor. Projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Samandıra Semerkand Konutları 2 'de; erkek...