13 / 05 / 2024

Semih Akarsu

Semih Akarsu

Urban Mimarlık ve Endüstriyel Yapı Tasarımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihat Gökalp, Semih Akarsu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

Valiant Yapı Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Valiant Yapı Mimarlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akarsu tarafından kuruldu.

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Akarsu Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akarsu Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Akarsu tarafından kuruldu. 

Marlon Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marlon Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Semih Akarsu, Süleyman Tanrıkulu ve Turan Yapışlar ortaklığında kuruldu. 

Semih Kayaalp'in Nurol İnşaat temsilcilik görevi sona erdi!

Nurol İnşaat'ta temsilci olarak görev yapan Semih Kayaalp'in temsilcilik görevine Tarık Ongun atandı. Semih Kayaalp'in Nurol İnşaat’taki Yönetim Kurulu Üyesi görevi devam ediyor.

Semih Akarsu Haberi

Semih Akarsu

Urban Mimarlık ve Endüstriyel Yapı Tasarımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihat Gökalp, Semih Akarsu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ağustos'ta kuruldu. Urban Mimarlık ve Endüstriyel Yapı Tasarımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi hisseleri 5 bin lira olarak 2'ye bölünmüş durumda. 


Urban Mimarlık ve Endüstriyel Yapı Tasarımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü etüt,plan,proje,mimarlık,mühendislik ve müşavirlik hizmetleri,mühendislik yapıları,yerleşim alanları ve maden sahalarında,jeolojik,jeoteknik,jeofizik etütler ve maden etüdleri,hidrolojik,hidrojeolojik etüdler,sıcak su etüdleri,jeolojik inceleme ve harita yapmı,maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sondaj, inceleme ve harita yapımı jeolojik,jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Urban Mimarlık ve Endüstriyel Yapı Tasarımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Karaman Çiftlik Yolu Çorum Sokak,...