28 / 07 / 2024

Semih Aladağ

Semih Aladağ

RLC Yapı Elektrik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Aladağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Pendik, Yeni Şehir Mahallesi, Mustafa Akyol Sokak'ta kuruldu.

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Semih Şahin'den rüşvet iddialarına yanıt!

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, belediyede yaşanan rüşvet operasyonunun sonra partisinin yüksek disiplin kuruluna sevk edilmesine yönelik açıklamalar yaptı.

Semih Yalçın'dan Ayasofya açıklaması!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Ayasofya'ya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yalçın, "Ayasofya üzerinde tasarruf hakkı Türk milletine aittir" dedi...

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Aladağ Belediyesi'nden ekolojik panorama projesi!

Uçsuz bucaksız ormanları, şelaleleri, yalçın kayalıkları, bozulmamış doğasıyla Torosların eteğinde saklı bir cennet olan Aladağ ekolojik panorama projesiyle gündemde. 

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Aladağ Devlet Hastanesi açıldı!

Aladağ Devlet Hastanesi hizmete girdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 15 yataklı Aladağ Devlet Hastanesinin açılış törenine katıldı...

Aladağ Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aladağ Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Nur Aladağ tarafından kuruldu. 

Fixdesign İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret A.Ş kuruldu!

Fixdesign İnşaat Mimarlık Mühendislik Sıhhi Tesisat Turizm Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş  bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Köse tarafından kuruldu. 

Semih Aladağ Haberi

Semih Aladağ

RLC Yapı Elektrik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Aladağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Temmuz'da Pendik, Yeni Şehir Mahallesi, Mustafa Akyol Sokak'ta kuruldu.


RLC Yapı Elektrik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; ELEKTRİK  a-Yurtiçi ve yurt dışında her türlü elektrik taahhüt işleri yapmak, projelendirmek, her türlü elektrik, taahhüt, proje işleri iştigal konusu ile ilgili olarak proje danışmanlık ve kontrollük hizmetleri vermek, konusu ile ilgili ihaleler açmak, açılmış olan ihalelere iştirak etmek, elektrik sektöründeki her türlü projenin bakım ve işletme hizmetlerini vermek, toplu konut kooperatiflerinin elektrik projelerini yapmak, yaptırmak, bu konuda gerekli taahhütlerde bulunmak. Konusu ile ilgili her türlü plan proje tanzimi, mekanik, statik ve kesin hesap ve bu konularda müşavirlik...