07 / 05 / 2024

Semih Işıkver tetiş yapı açıklaması

Semih Işıkver tetiş yapı açıklaması

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi adı verilen projenin 26 kat şeklinde inşa edilmesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un dikkatini çekmiş, çok katlı oluşuna tepki göstermişti.

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

ASKON Başkanı Ali Semih Ünlü: Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!

ASKON Eskişehir Başkanı Ali Semih Ünlü yaptığı açıklamada "Biz Eskişehir'in iş adamları olarak, yaklaşan seçimlerde konuşulması gereken en önemli konunun deprem ve depreme hazırlık olduğunu düşünüyoruz." diyerek, "Deprem uzmanı ağlıyor biz de korkuyoruz!" dedi.

Semih Kayaalp kimdir? Semih Kayaalp ne iş yapıyor?

Semih Kayaalp ne iş yapıyor? Semih Kayaalp mesleği nedir? Semih Kayaalp nereden mezundur? İşte detaylar!

İnşaat Yüksek Mühendisi Semih İşbecer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi ve Galatasaray Spor Kulübü 4522 sicil numaralı Divan Üyesi, eski Yönetim Kurulu Üyelerinden Fatih İşbecer’in babası hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kayseri'de 2010 öncesinde inşa edilen binalar için uyarı!

Jeofizik Mühendisleri Derneği Kayseri İl Temsilci Semih Oybak, Kayseri'de 6 büyüklüğünde deprem yaşanabileceğini belirterek 2010 yılı öncesinde inşa edilen binaların kentsel dönüşüme dahil edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asem Çiçek Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Semih Çiçek tarafından kuruldu. 

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semih Uz İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Uz ve Semih Uz tarafından kuruldu.

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Semih Şentürk Beykoz'daki villasını 19 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Uzun süre Fenerbahçe'de top koşturan ve şimdi Eskişehirspor için ter döken Semih Şentürk, Beykoz'daki villasını satışa çıkardı. Şentürk villa için 19 milyon TL istiyor...

BTL Hospitality Türkiye'de işletecek otel arıyor!

Çin merkezli BTL Hospitality, Türkiye'de isim hakkını verip işleteceği oteller arıyor. Firmanın Türk yöneticisi Semih Erken, "Bize gelecek ilk beş işletmeye çok uygun şartlar sunacağız"diyor.

Gayrimenkulde fiyatlar yerli yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Saral Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektöründe fiyatların bir an önce aşağıya çekilerek, yerli yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Emir Sohtorik gayrimenkul işine girdi!

Semih Sohtorik Denizcilik A.Ş'nin kurucusu merhum armatör Hüseyin Semih Sohtorik'in oğlu Emir Sohtorik, gayrimenkul işine adım attı. Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye ile Şişli'de kuruldu.

Müstakil ev için arazi yeterli mi?

Yeni Söz Gazetesi'nin yazarlarından Semih Akşener bugünkü yazısında müstakil ev için arazinin yeterli olmasından bahsetti. İşte Semih Akşener'in o yazısı...

Semih Işıkver tetiş yapı açıklaması Haberi

Semih Işıkver tetiş yapı açıklaması

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetindeki depreme rağmen, Elazığ İl Özel İdaresi ile AKP Elazığ İl Yöneticisi Mustafa Tetik ve MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’in ortaklığında Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi adı verilen projenin 26 kat şeklinde inşa edilmesi Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un dikkatini çekmiş ve tepki göstermişti. 

Sözcü Gazatesi'nden Evren Demirdaş'ın haberine göre; olaya ilişkin yeni bir gelişme meydana geldi. MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, TETİŞ Yapı isimli şirket ile herhangi bir ticari bağının kalmadığını açıkladı.

“TETİŞ YAPIYLA HERHANGİ BİR TİCARİ BAĞLANTIM KALMADI”

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver'in konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklama şu şekilde:

“İş insanı kimliğiyle farklı firma ve sektörler vasıtası ile faaliyet ve yatırımlarımızın devam ettiği, taahhüt ve ticaret alanında iştigal...