03 / 05 / 2024

Semih Tufan Gülaltay

Semih Tufan Gülaltay

Gülaltay İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Tufan Gülaltay, Cengiz Akboğa tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Orinoco Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orinoco Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Özer    Kurtoğlu ve  Semih Tufan Gülaltay tarafından kuruldu.

Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon TL'ye villa aldı!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Ozan Tufan Acarkent'ten 12 milyon Acarkent'ten ev aldı. Yıldız oyuncu taşınmak için gün sayıyor. 

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Semih Şentürk'ün Beykoz'daki villasına ziyaretçi akını!

Eskişehirspor'da top koşturan Semih Şentürk ve eşi Pınar Şentürk Beykoz'daki villalarını 19 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Evin meraklıları evi görmek için sıraya girdi.

Gürkan Yacıoğlu: İnşaatlar mühendislik normlarına göre yapılmalı!

Başbakan Tufan Erhürman, Kıbrıs Türk Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği ile düzenlenen basın toplantısında konuşan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gürkan Yacıoğlu, 'İnşaatlar, mühendislik normlarına göre yapılmalı'' diye konuştu.

Güzel Yatırımlar Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi kuruldu!

Güzel Yatırımlar Danışmanlık Ve Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Turfan Cemal Bekirer ve Tufan Topuzdağ ortaklığında kuruldu.

Sd Emlak Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sd Emlak Gayrimenkul Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Demirbay tarafından kuruldu. 

Semih Kayaalp'in Nurol İnşaat temsilcilik görevi sona erdi!

Nurol İnşaat'ta temsilci olarak görev yapan Semih Kayaalp'in temsilcilik görevine Tarık Ongun atandı. Semih Kayaalp'in Nurol İnşaat’taki Yönetim Kurulu Üyesi görevi devam ediyor.

Tema İşletmecilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İşletmecilik Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Semih Mercan imzasıyla kuruldu.

Tufan Kentsel Dönüşüm ve Yapı Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Tufan Kentsel Dönüşüm ve Yapı Merkezi Limited Şirketi, Sevde Şen tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin acı günü! Semih Sarı vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Semih Sarı vefat etti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri taziye ilanı yayınlattı..

Semih Tufan Gülaltay Haberi

Semih Tufan Gülaltay

Gülaltay İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Semih Tufan Gülaltay, Cengiz Akboğa tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Temmuz'da kuruldu. 


Gülaltay İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-      Yurt içinde ve Yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, baraj ve göletler, park ve bahçe ile peyzaj düzenlemeleri yapmak.Turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-      Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...