25 / 08 / 2024

Şemikler mahallesi

Şemikler mahallesi

2012 yılının sonunda inşaatına başlanan ve İZBAN hattının altından geçmesi tasarlanan yaya alt geçidinin inşaatı Büyükşehir Belediyesi ve müteahhit arasındaki anlaşmazlık nedeniyle durduruldu. İnşaatın 6 Temmuz'da tamamlanması bekleniyordu...

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Denizli'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Denizli 3. Sulh Hukuk, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Şemikler Mahallesi, 830 ada, 1 parselde yer alan arsayı 8 milyon 726 bin 100 TL'ye satıyor. 

Karşıyaka'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Karşıyaka 1. Satış Memurluğu, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Şemikler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 871 bin TL olarak belirlendi.

Atılgan İnşaat'tan Karşıyaka'ya 243 konutluk yeni proje!

Atılgan İnşaat, İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde yeni konut projesi inşa edecek. Projede 243 konut ve 19 dükkan yer alacak..

Karşıyaka Şemikler cami alanı imar planı askıda!

İzmir Karşıyaka İlçesi, Şemikler Mahallesi ‘Cami’’ olarak planlanmasına yönelik İzmir Müftülüğü tarafından sunulan imar planı askıya çıktı...

İzmir Şemikler Mahallesi'nin altyapı sorunları çözülüyor!

Kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma nedeniyle altyapı sorunlarıyla boğuşan Şemikler Mahallesi, Karşıyaka Belediyesi'nin asfaltlama çalışmaları sonrasında modem bir görünüme kavuştu.

Carrefoursa'nın İzmir'deki gayrimenkulünü Altunizade Gayrimenkul aldı!

Carreforusa'nın İzmir Karşıyaka Şemikler Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkulünü Altunizade Gayrimenkul İnşaat satın aldı. Satış işlemleri tamamlandı ve tapu devri tamamlandı.

Mimar Merter Söylemez binasını sağlık merkezi için bağışladı!

Denizli'de hayırsever işadamı mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Halk Sağlığı Müdürlüğü'ne bağışladı.

Mimar Merter Söylemez sağlık adına rezidans dairesini bağışladı!

Hayırsever İşadamı Mimar Merter Söylemez, Şemikler Mahallesi'nde bir site içinde bulunan 245 metrekarelik binayı sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere babası Ali Söylemez adına Denizli Valiliği İl Halk Sağlığı'na bağışladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hazine arazileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na!

İzmir Karşıyaka Şemikler Mahallesi’nde toplam 78 bin 360 metrekare alana sahip iki parselin İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne olan tahsisi kaldırılarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na tahsis edilmesine karar verildi. Bakanlar Kurulu kararı, bugünkü Resmi Ga

Denizli İhlas Evleri'nin temeli atıldı!

Türkiye’nin bir çok bölgesinde yaptığı inşaatlarla adından söz ettiren Huzurlu İnşaat İhlas Evleri’nin Denizli’deki projesi hayata geçti. Şemikler Mahallesi Osmangazi Caddesi üzerinde yapımına başlanan İhlas Evleri birinci etabının temeli atıldı...

Şemikler mahallesi Haberi

Şemikler mahallesi


Aliağa-Menderes demiryolu hattının metro standartlarına çıkarılması projesi çerçevesinde Şemikler ve Yalı mahalleleri arasında trafiğe kapatılan hemzemin geçide yaya alt geçidi yapılması çalışmaları 2012'nin Aralık ayında başlatıldı. İhaleyi 1 milyon 698 bin 750 liraya alan Yörük İnşaat projenin bitim tarihi olan 6 Temmuz'da işi yarım bırakarak inşaat alanından malzeme ve araçlarını alarak bölgeyi terk etti. Şemikler Mahalle Muhtarı Bahar Zengin, Yalı Mahallesi ile Şemikler Mahallesi arasında çekilen tel örgülerin iki mahallede yaşayan vatandaşların yaşamlarını oldukça zorlaştırdığına dikkat çekerek, "Bu tel örgüler çekildikten sonra yaşam iyice zorlaştı, özellikle yaşlılar için oldukça sıkıntı olan üst geçidin hem kullanışsız hem de çıkılıp inilmesi oldukça zor bir yol. Yılbaşından itibaren inşaatın başlamasıyla bütün mahalleliler umutlanmıştı, tam bitecek hayali kurarken müteahhit işi bıraktı ve gitti....