02 / 10 / 2024

Şemikler yaya alt geçidi ne zaman bitecek

Şemikler yaya alt geçidi ne zaman bitecek

Şemikler’in iki yakası birleşiyor. Fiziki koşullar nedeniyle yapımı birçok zorluk içeren, inşası sırasında 160 fore kazık, 191 beton kolon kullanılan altgeçit, çevre düzenlemelerinin ardından önümüzdeki günlerde hizmete girecek.

Kabataş Yaya Tüneli Projesi ertelendi!

İBB Başkanı Topbaş’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olarak tanımladığı İstanbul’un iki yakasını Boğaz’ın altından birbirine bağlayacak “Yaya Tüneli Projesi”, etüt ve proje çalışmaları devam ettiğinden dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Konya-Karaman YHT güzergahındaki 7 alt geçit tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya-Karaman Yüksek Hızlı Tren güzergahında yer alan 7 adet yaya alt geçidinin inşaatını tamamladı.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli'nin ihalesi 27 Mart'ta!

İstanbul Boğazı’nın iki yakasını ilk kez karadan birleştirecek olan ve denizin 46 metre altından geçmesi planlanan yaya tüneli projesi, 27 Mart 2017'de ihaleye çıkıyor.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi için keşif yapıldı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek 'Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi' çalışmaları kapsamında araştırma gemileri Salacak sahilinde keşif yaptı.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli projesinde çalışmalar başladı!

Asya ve Avrupa yakasını İstanbul Boğazı'nın altından yaya yolu ile birleştirecek "Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi" kapsamında sondaj çalışmalarına başlandı.

Çatalca'da alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Vatandaşın yaya ve araç ulaşımını konforlu bir şekilde sağlaması için ilçede analizler yapan Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Karşıyaka Şemikler yaya geçidi istiyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Şemikler İlkokulu'nun öğrenci velileri, İZBAN'ın altından veya üstünden yayalar için bir geçit yapılmasını istedi.

Bayat Belediyesi alt ve üst yapı çalışmaları yapıyor!

Her mahalleye hizmet götüren Bayat Belediyesi, alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden sürdüyor. Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, devam eden yaya kaldırım, bordür ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek bildi aldı.

Şişli'de yaya üst geçidi demir kafes ile kapatıldı!

Şişli'de, sürücüler tarafından 'seyyar tuvalet' olarak kullanılan yaya üst geçidin alt bölümü, temizlenerek demir kafes ile kapatıldı.

Niğde Tren Garı'na yaya alt geçidi inşa ediliyor!

Niğde Tren Garı Müdürlüğünde bulunan üst geçit yıkıldı, yerine tren yolu yaya alt geçidi inşaatı başladı. Tren yolu yaya alt geçidinin kısa bir süre içerisinde yapımına başlanarak tamamlanması ve vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.

Melikgazi'de Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçidi yaptırılacak!

Altınoluk Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na yaya üst geçiti ihalesi Melikgazi Belediyesi tarafından 9 Nisan 2015 günü saat 11:00'de ihale ediliyor.

Maltepe Esenkent yaya üst geçidi kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Maltepe Esenkent D - 100 Karayolu üzerinde bulunan Metro İstasyonu önündeki yaya üst geçidini kaldırıyor. Yayaların geçişleri metro alt geçidi ile sağlanıyor.

Yaya alt geçidine Koru Florya adının verilmesi tartışması!

Küçükçekmece Cennet Mahallesi yaya alt geçidine “Koru Florya” isminin verilmesi Cennet Mahallesi sakinlerinin tepkisine neden oldu. Konu milletvekilleri tarafından soru önergesi olarak meclise taşındı...

Şemikler yaya alt geçidi ne zaman bitecek Haberi

Şemikler yaya alt geçidi ne zaman bitecek


Şemikler’de İZBAN hattının geçmesi nedeniyle kesintiye uğraşan yaya ulaşımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan alt geçitle yeniden sağlanıyor. Fiziki koşullar nedeniyle yapımı birçok zorluk içeren, inşası sırasında 160 fore kazık, 191 beton kolon kullanılan altgeçit, çevre düzenlemelerinin ardından önümüzdeki günlerde hizmete girecek.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Şemikler halkı ile yaptığı toplantılar sonrası mutabakat sağlanarak kapatılan hemzemin geçidin yerinde yapımına başlanan yaya alt geçidinin inşaat çalışmalarında sona gelindi. Belgenin fiziki yapısı nedeniyle büyük zorluklar aşılarak yapılan altgeçidin inşaatında 160 adet fore kazık, 191 adet beton kolon kullanıldı. İşin en zor kısmı olarak nitelendirilen demiryolu hattının askıya alınması işini de başarıyla gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, tünel de dahil olmak üzere tüm betonarme imalatları tamamladı. Halen süren çevre düzenlemesi çalışmalarının ardından...