18 / 05 / 2024

sempozyumlar

sempozyumlar

Van'da, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ( DAKA ) ve de Yüzüncü Yıl Üniversitesi ( YYÜ ) iş birliğiyle " 3. Yenilenebilir Enerji Sempozyumu " düzenlendi...

Prof. Dr. Naci Görür 23 kente özellikle dikkat çekti...

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu tarafından yapılan kent sempozyumlarının 4’üncüsü bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda (KOTO başladığı kaydedildi. Üç gün sürecek olan sempozyumların ilk gününün konuğu Deprem Bilimci Prof. Dr. Naci Görür oldu.

5. Uluslararası Deprem Sempozyumu başladı!

5. Uluslararası Deprem Sempozyumu, The Ness Otel’de başladı. 2003 yılından itibaren Kocaeli Üniversitesi tarafından düzenlenen Deprem Sempozyumları çok disiplinli ve çok katılımlı bir etkinlik olarak devam ediyor...

Alp Alkaş Gayrimenkul Merkezi'nden eğitim programları!

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi, sektör duayenleriyle bir araya gelerek eğitim programları ve sempozyumlar hakkında bilgi verdi.

Kocaeli'nin tarihine ışık tutacak sempozyum yapılacak!

Büyük bir tarihi ve kültürel birikime sahip Kocaeli'nde şehrin tarihine sahip çıkan ve kent hafızasını oluşturmayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl başlattığı Kocaeli Tarihi Sempozyumlarına devam ediyor.

Kentsel dönüşümün işaret fişeği!

Sabah gazetesi yazarı Nüsa Uğur, "Bahar ayları yalnızca inşaat mevsimini değil aynı zamanda toplantı ve sempozyumları da hızlandırıyor" diye yazdı

Bursa'da şžehir şžempozyumu başladı!

Kaşgar 'dan Endülüs 'e Türk-İslam şžehirleri Sempozyumları (2011/Bursa şžehrengizi)' başladı. İlyas Demirci,'Türk-İslam şžehirleri Sempozyumları şžehir  şžehrengizleri'nin ilkini, bir cihan devletinin doğduğu, bütün zamanların en yeşil kenti' dedi

sempozyumlar Haberi

sempozyumlar

YYÜ Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezinde düzenlenen sempozyumda, alanında uzman kişiler tarafından"yenilenebilir enerji teknolojilerindeki gelişmeler ve maliyetler, yatırımlarda finans kaynakları, lisanslı ve lisansız elektrik üretiminde mevzuatların yanı sıra Türkiye ve özelde TRB-2 bölgesinin elektrik altyapısındaki mevcut durum ve yatırım" gibi konularla ilgili katılımcılara bilgi verildi.


Sempozyumun açılışında konuşan Vali Aydın Nezih Doğan, Türkiye'de ve bölgede özellikle büyük düşünme konusunda bir eksikliğin olduğunu belirterek, kentte göreve başladığından bu yana iki konu üzerinde durduğunu, bunlardan birinin kardeşlik, diğerinin de ekonomi olduğunu söyledi.


Van'da en çok ihtiyaç duyulan konulardan birinin kardeşlik hukukunu geliştirmek olduğunu vurgulayan Doğan, bugün düzenlenen toplantının, ikinci amaçları olan kentteki ekonominin geliştirilmesi konusuna karşılık geldiğini ifade etti. 


Vali Doğan, bir ekonomik karar alınırken atılması gereken birinci adımın, konuyu etkili biçimde değerlendirmek...