24 / 05 / 2024

Şemseddin Nasan

Şemseddin Nasan

Nil Sınai ve Tıbbi Gazlar Medikal İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 250 bin TL sermaye ile, Şemseddin Nasan ve Ahmet Soğukoğlu ortaklığıyla kuruldu...

Clup Familia Çeşme, 236 milyon TL’ye icradan satılacak!

İzmir Çeşme’de bulunan 'Clup Familia Çeşme'nin icradan satılacağı öğrenildi. Muhafazakâr konsepte sahip otel için 236 milyon liralık fiyat biçildi. AK Parti eski Milletvekili Reşat Petek’in de ağabeyi olan Av. Şemseddin Petek’e ait otelin icradan satış ihalesi kasım ayının sonunda yapılacak.

Eyüpsultan Akşemseddin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemseddin Mahallesi, 122 ada, 354 parsel bitişiği tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı  askıya çıktı.

Hatahet Candemir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hatahet Candemir İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Şemseddin Candemir ve Youssef Hatahet ortaklığında kuruldu.

Çankırı'da depreme dayanıksız okul binası boşaltılıyor!

Çankırı'da depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu tahliye edildi.

Fawasel Şamiya Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fawasel Şamiya Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Amer Nasan tarafından kuruldu.

Pendik Şeyhli Mahallesi imar tadilatı askıda!

Pendik İlçesi, Şeyhli Mahallesi, Mevlana Caddesinin bir kısmı ile Akşemseddin Caddesi Çevresindeki bir kısım alana ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Aydınlı Akşemseddin Camisi’nin inşaatı başladı!

Yatırımlarına devam eden Tuzla Belediyesi Aydınlı'da hayata geçireceği Akşemseddin Camisi’nin inşaatına başladı.

Başakşehir'de 7.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, 5. Etap 1. Kısım Akşemseddin Caddesi'nde yer alan taşınmazını satıyor. İhale, 27 Nisan'da gerçekleşecek.

Esenyurt Hz. Hasan Harakani Camii’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Esenyurt Belediyesi Esenyurt Akşemseddin Mahallesi'nde hayata geçireceği Hz. Hasan Harakani Camii’nin temelini attı

Elsay İnşaat Temizlik Gıda Hayvancılık Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsay İnşaat Temizlik Gıda Hayvancılık Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Eltemur ve Önder Sayın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 28 Temmuz'da Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Büyükşehir'den Göynük'e yatırım!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fatih Sultan Mehmet’in hocası alim, mutasavvıf Akşemseddin’in türbesinin bulunduğu Göynük’te, kent merkezi ve ziyaret alanlarında önemli yatırım ve düzenlemeler gerçekleştirdi.

Edremit Akşemseddin Cami'nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 450 metrekare içerisine inşa edilecek, sağlık ocağı ve kreşin yer alacağı Akşemseddin Cami'nin temeli atıldı.

Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Çatı Malzemeleri İnşaat İthalat İhracat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sefa Aydos ve Hasan Uz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Esenyurt, Akşemseddin Mahallesi, 201 Sokak'ta kuruldu.

Şemseddin Nasan Haberi

Şemseddin Nasan

250 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Tuzla Orta Mahallesi Kınal Kar Sokak NO:3 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Şemseddin Nasan ve Ahmet Soğukoğlu ortaklığıyla...