28 / 04 / 2024

Şemsettin Kavan kim

Şemsettin Kavan kim

Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi..

Bağdat Caddesi'nde 29 bin bina yıkılacak!

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Kavan Yapı 100 milyon dolarlık yatırım yapacak!

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyl

Konut teşviği alt gelir grubu için doping etkisi yapacak!

Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi..

Devlet desteğiyle ev almak kolaylaştı!

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin yüzde 15'lik desteğinin alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi.

Kavan Yapı Girne'de 250 dairelik projeye imza atıyor!

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye, Erenköy gibi merkezi lokasyonlarda dönüşüm projelerine odaklandı. Şirketin CEO'su Şemsettin Kavan, "2015'te 100 milyon dolarlık yatırımla 400 lüks konut yapacağız" dedi

100 milyon dolara 400 konut!

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi, Suadiye, Erenköy gibi merkezi lokasyonlarda dönüşüm projelerine odaklandı. CEO Şemsettin Kavan, "2015'te 100 milyon dolarlık yatırımla 400 lüks konut yapacağız" dedi

Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni yeniliyor!

Kocaeli'nin en büyük müteahhiti Kavanlar İnsaat'ın ortakları kentsel dönüşüm isine de girdi. Ailenin iki ferdinin kurduğu Kavan Yapı, Bağdat Caddesi'ni de içine alan bölgede pes pese eski binaları yeniliyor.

Kavan Yapı Bağdat Caddesi'ni 100 milyon dolara dönüştürecek!

Bağdat Caddesi'nde kat malikleriyle anlaşma sonucunda 14 binanın yıkımına başlayan Kavan Yapı bu bölgede 400 konutluk yeni projesine başlayacak. Kavan Yapı Bağdat Caddesi kentsel dönüşüm projesi 14 ayda tamamlanacak.

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev satışında emlak vergisini kim öder?

Bir ev satın aldığınızı düşünelim. Taşınmaz malın mülkiyetini almanız ile birlikte birtakım vergisel sorumluluklarınız da başlıyor. Peki, ev satışında emlak vergisini kim öder? Vergi nasıl ödenir?

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Şemsettin Kavan kim Haberi

Şemsettin Kavan kim

100 milyon dolarlık yatırımla İstanbul'un lüks lokasyonlarında kentsel dönüşüme start verdiklerini belirten Kavan Yapı'nın CEO'su Şemsettin Kavan, hükümetin konut alacaklara yapacağı yüzde 15'lik katkının alt gelir grubu için doping etkisi yapacağını söyledi Kavan Ailesi, Kocaeli'de temellendirdiği çalışma ve deneyimi İstanbul'a taşırken önemli projelere de imza atmaya devam ediyor. 


Kavan Yapının CEO'su Şemsettin Kavan, şirketin yönetim kurulu başkanı, aynı zamanda ağabeyi, Fahri Kavan ile yüzde 50, yüzde 50 şeklinde şirket ortaklığına dikkat çekerken bu ortaklığın verimli projelerin de temeli olduğuna vurgu yaptı. Bağdat Caddesi, Bostancı, Kozyatağı, Suadiye, Caddebostan ve Şaşkınbakkal gibi lokasyonlarda eski binaları yenileyerek dönüşüm atılımında bulunduklarını belirten Şemsettin Kavan, 1500 konutluk 400 milyon dolar değerinde Armadakent'e imza attıklarını, 2 bin 400 konutluk Kavanium projesini ise 700 milyon dolarla hayata...