06 / 07 / 2024

Sen Sev İnşaat adres

Sen Sev İnşaat adres

Sen Sev İnşaat  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Şenol Çak tarafından kuruldu.

İnşaat-Sen: Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz!

İnşaat-Sen Örgütlenme Koordinasyon Üyesi Nurseli Gözüaçık, yurtdışında çalışan inşaat işçilerinin ücret sorunu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yurtdışındaki inşaat işçileri için bir fon oluşturulmasını istiyoruz." dedi.

Sen Sev İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sen Sev İnşaat  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Şenol Çak tarafından kuruldu.

Sev Can Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Can Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Seviniş tarafından kuruldu.

Sev Yap Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sev Yap Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şuayip Karatepe ve Yunus İslam ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sev 1 Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sev 1 Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün Kadıköy'e gerçekleştirildi. 

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı!

Karşıyaka Eğitim Bir-Sen Konutları'nın temeli atıldı. Karşıyaka Konutları 43 dönümlük bir alanda inşa edilecek.

Kastamonu Kösen Çayın Göleti yükseliyor!

Kösen Çayın Göleti yükseltme inşaatını inceleyen Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin; "Ulaşımın çamur tabakası nedeniyle neredeyse imkansız olduğu zor şartlar altında hızlıca ilerleyen bu devasa proje devletimizin gücünün eşsiz bir örneği" dedi.

Sen Emlak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sen Emlak İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Mediha Kocaçonduk tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Pendik, Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi'nde kuruldu.

LÖSEV'İN onkoloji hastanesinin bir odasını Ferko İnşaat yapacak!

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek,

Ferko İnşaat 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi!

Ferko İnşaat, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından hayata geçirilen 'Bir tuğla da sen koyar mısın?' projesine destek verdi. Ankara İncek'te başta onkoloji olmak üzere tüm branşlarda hastalara hizmet verecek

Lösev onkoloji kentinin bir odası Ferko İnşaat'ın ismini taşıyacak!

Ferko İnşaat, LÖSEV’in Avrupa’nın ilk, ülkemizin en donanımlı onkoloji kenti ve hastanesini hayata geçirmek için başlattığı ‘Bir Tuğla da Sen Koyar mısın?’ projesine destek veriyor. Hastanede poliklinik odalarından biri Ferko İnşaat adını taşıyacak.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Sen Sev İnşaat adres Haberi

Sen Sev İnşaat adres

Sen Sev İnşaat  Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Şenol Çak tarafından kuruldu.
Sen Sev İnşaat Limited  Şirketi konusu:
1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı...