07 / 05 / 2024

Senar İnşaat kandilli

Senar İnşaat kandilli

Kandilli'de yükselen Senar İnşaat projesi Senar Kandilli Konakları'nın havadan videosunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Kandilli Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kandilli Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Rıdvan Yayman tarafından kuruldu!

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli'de 0 faizle!

5 bin 465 metrekare arsa alanında yükselen Elysium Serenity Kandilli projesinde 60 ay boyunca 0 faiz uygulanıyor. Ofton İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor.

Tahincioğlu Kandilli İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tahincioğlu Kandilli İnşaat ve Turizm Anonim Şirketi, Özcan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Alpaslan Çalım, Onur Tahincioğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat!

Ofton İnşaat Elysium Serenity Kandilli fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Boğaziçi Köprüsü’ne 4,2 kilometre uzaklıkta olan proje 5 bin 465 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Elysium Serenity Kandilli satışta!

Ofton İnşaat, Kandilli’de Elysium Serene projesinin ardından Elysium Serenity Kandilli’ye başladı. Toplam 5 bin 465 metrekare arazi içerisinde hayata geçirilen projede dairelerin metrekaresi 6 bin 925 TL'den başlıyor.

Ofton İnşaat Kandilli'de yeni projesi Elysium Serenity'e başladı!

Ofton İnşaat, İstanbul’un en nezih ve en gözde boğaz semtlerinden Kandilli’de yapımına başladığı Elysium Serenity projesi ile denize yürüme mesafesindeki konumuyla tüm İstanbul'a rahatça ulaşım imkanı sunuyor.

Elysium Serene Kandilli Ideal Standard Yaşam Alanı ödülünü aldı!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğada modern bir yaşamın kapılarını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Ofton İnşaat Koşuyolu, Kandilli ve Bomonti'de projelere hazırlanıyor!

"Elysium" markası ile konut projeleri geliştiren Ofton İnşaat, 2015 yılında da yeni projelere hazırlanıyor. Ofton İnşaat İstandul'da Koşuyolu, Kandilli ve Bomonti'de yeni projeler inşa edecek.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Senar Kandilli Konutları'nın havadan yeni videosu!

Senar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Senar Kandilli Konakları projesi Üsküdar'a bağlı Kandilli'de inşa ediliyor. Senar Kandilli Konakları projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Senar İnşaat kandilli Haberi

Senar İnşaat kandilli
Senar Kandilli Konakları'nın havadan videosu için...