08 / 07 / 2024

Şenay Feyzioğlu

Şenay Feyzioğlu

İSTANBUL Okan Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü mezunu Şenay Feyzioğlu, memleketi Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut'tan destek alan Feyzioğlu, kolları sıvadı.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

Metin Feyzioğlu: Tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmeli!

Avukatlık mesleği için yapılanları ve planlananları anlatan TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, tapu işlemlerinde vatandaşa avukat güvencesi verilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Metin Feyzioğlu gayrimenkul alım-satımlarının avukat eşliğinde yapılmasını önerdi!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada gayrimenkul alım ve satımlarının avukat eşliğinde yapılmasının, alıcı ve satıcıları hukuken korumaya alacağını söyledi.

Metin Feyzioğlu'ndan gayrimenkul alım satımı açıklaması!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı açıklamada, "Tapuda gayrimenkul alım satımlarında avukatın da orada olmasını istiyoruz" dedi.

Ankara'nın yeni adliyesi için çalışmalar başladı!

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ve beraberindeki heyet yeni adliye binası için toplantı düzenledi. Feyzioğlu, yeni adliye binası için çalışmaların başladığını açıkladı.

Muğla Barosu'nun yeni binası açıldı!

Muğla Barosu'nun yeni hizmet binası, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun katılımıyla açıldı. Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, hizmet binası özleminin sona erdiğini belirtti.

Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı!

Türkiye Barolar Birliği’nin (TBB) desteğiyle tamamlanan Batman Barosu’nun hizmet binası açıldı. Açılışa TBB Başkanı Metin Feyzioğlu, hukukçular ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

İzmir Barosu hizmet binası açıldı!

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, İzmir Barosu'nun yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı.

Sapanca Feyzioğlu Caddesi yenileniyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ,Yeni Mahalle’de bulunan Feyzioğlu Caddesi'ni tamamiyle yeniliyor. Caddede altyapı çalışmaları tamamlanıp, cadde boydan boya asfaltlanacak.

Şenay Feyzioğlu eski mahallesini baştan aşağı yeniledi!

İSTANBUL Okan Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü mezunu Şenay Feyzioğlu, memleketi Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut'tan destek alan Feyzioğlu, kolları sıvadı.

Ali Ağaoğlu ortanca eşi Ayten Alpar'a 2. şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ortanca eşim diye tanıttığı Ayten Alpar için ikinci şirketi de kurdu. 500 bin TL'lik sermaye ile kurulan şirketin ortakları arasında Alpar'ın arkadaşı Yeşim Şenay yer alıyor.

Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Cadde İnşaat Anonim Şirketi, Ayten Alpar ve Yeşim Şenay tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Ekim'de Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ihlamur Sokak'ta kuruldu.

Erzen Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erzen Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ümmühan Erdem, Avni Kağan Feyzioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Temmuz'da Fatih'te kuruldu.

Şenay Feyzioğlu Haberi

Şenay Feyzioğlu

Ali Paşa Mahallesindeki Erzurum'da büyüdüğü mahalleyi değiştirme kararı binaların görüntüsünü değiştirmek için sponsor da aldı. 'Benimle boyar mısın?' projesine,  Feyzioğlu, 1.5 ayda sokağı işte böyle...