05 / 05 / 2024

Sencan Yonar

Sencan Yonar

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sencan Yonar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan'da Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Erat Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Erat Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Bayram Erat ve Hasan Yonar ortaklığında bugün 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

Mey Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mey Mühendislik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Enes Yonar tarafından kuruldu.

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sencan Yonar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan'da Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Çeşmeli müteahhitlere iş güvenliği anlatıldı!

ÇAMİAD Başkanı Murat Yıldır, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Çeşme Merkez Müdürü Sencan Sert ve SGK Çeşme görevlisi Rıza Turan'ın katıldığı ve Çeşme Sheroton Otel'de düzenlenenen toplantıda konuşmacılar kanuni yükümlülükleri anlattı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul denetim kurulu üyeliğine, İbrahim Sencan Derebeyoğlu getirildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'de Mehmet Sedat Özkanlı'nın istifası üzerine yerine İbrahim Sencan Derebeyoğlu getirildi!

Sencan Yonar Haberi

Sencan Yonar

Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sencan Yonar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Yonar Tekstil Konfeksiyon İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Giyim: Her türlü kot, pantolon, blucin, eşofman, gömlek, ceket, palto, etek, kazak, kravat, gibi giyim eşyasının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatnı yapmak.     Her türlü yerli ve yabancı hazır giyim, konfeksiyon ürünleri ve aksesuarları toptan ve perakende alım satımını, imalatını, ithalat ve ihracatını yapmak.Kumaş ve iplikten mamul her nevi tekstil      ürünlerinin imali, alımı, satımı, pazarlaması, ithalat ihracatını yapmak, fason işçiliği yapmak. Kumaş ve kumaştan mamul tekstil ve tekstilden mamul konfeksiyon ve yan sanayi ürünlerini alım satımı pazarlaması ithalat...