06 / 05 / 2024

Senegal yüksek vergi

Senegal yüksek vergi

Afirka ' nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Senegal ' de, alınan yüksek vergiler ve tüm ülkelere uygulanan vize, turizmi olumsuz etkiliyor.

Merkez Bankası enflasyonun neden yüksek olduğunu açıkladı!

TCMB’den neden enflasyonun yüksek olduğuna ilişkin bir açıklama geldi. Tüketici enflasyonun tarihsel temmuz ayı eğilimine kıyasla yüksek bir artış yaşadığını paylaşan TCMB, bu gelişmede vergi artışlarının yanında, liradaki değer kaybının ve ücret artışlarının etkili olduğunu ifade etti.

Fahiş kiralara sektörden son dakika çözüm önerisi: Boş evlerden yüksek vergi alınsın! 

Bazı vatandaşların, konuta yatırım yaparak kiraya vermemesi hayalet evleri çoğalttı. Sektör temsilcileri bu evlerden yüksek vergi alınmasını önerdi. 

Konutta prim uyanıklığına yüksek para cezası! Adınıza 50 bin lira ceza yazılıyor

Satın aldığı konutu daha düşük vergi ödemek için değerinin çok altındaa gösteren konut ahiplerine yüksek para cezaları geliyor.

Yüksek kira geliri olana daha çok vergi geliyor!

Yüksek maaş, kira ve rant geliri olanların hem vergi yükü artacak hem de önümüzdeki sene geriye dönük ek vergi alınacak. Dövizden faiz alanların da vergisi artacak.

Evini satana yüksek vergi geliyor!

Yeni Ekonomi Programı'nda (YEP) vergi artışı lüks ve ithal ürünlerin yer aldığı ÖTV sepetinin genişletilmesi ve gayrimenkullerin hem gerçek değerinde alım satımı hem de satışı sırasında 5 yıl elinde tutanlara getirilen istisna gibi etkinliği olmayan istisna ve indirimlere dikkat çekildi... 

İnşaat sektöründeki fiyat artışı yüksek vergiden kaynaklanıyor!

İnşaat sektöründeki fiyat artışı arsa fiyatları ve kur gibi farklı gerekçelere bağlanırken, müteahhitler yüksek vergiden kaynaklı olduğunu söylüyor. Müteahhitlere göre ise yüksek vergi ve harç yükü fiyatları tırmandırıyor.

Krediyle konut alanlara yüksek faizli vergi cezası ödemeyin uyarısı!

TÜSODER Emlak Komisyonu Başkanı Kolçak, banka kredisiyle konut satın alan tüketicilere yüksek faizli vergi cezası ödemeyin uyarısında bulundu.

Senegal'de yüksek vergiler turizmi olumsuz etkiliyor!

Afirka ' nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Senegal ' de, alınan yüksek vergiler ve tüm ülkelere uygulanan vize, turizmi olumsuz etkiliyor.

Kira bedeli 500 TL'den yüksek olursa ne olur?

268 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğ gereğince belli bir sınırının üstüne konut kira geliri elde eden kimselerin kira beyanında bulunması gerekiyor. Peki, kira bedeli 500 TL'den yüksek olursa ne olur?

Mehmet Şimşek: Türkiye'de vergi yükü yüksek değil!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, " Türkiye' de vergi yükü yüksek değil. Aslında vergi oranlarını artırmadık, tam aksine vergi oranları düşürdük. Vergiyi tabana yayıyoruz " dedi.

Çinliler, Dubai'deki Burç Halife'den de yüksek binayı 90 günde bitirecek!

Çin dünyanın en yüksek binasını inşa etmek için yola çıktı. Çinli mimar ve mühendisler 838 metrelik binayı 90 günde bitirebileceklerini iddia ediyor

Avrupa’nın en yüksek binası Shard gökdeleni ilk ziyaretçilerini ağırladı!

Londra’da yapılan Avrupa’nın en yüksek binası Shard gökdeleni, ilk ziyaretçilerini ağırladı

Shell'in acı günü: İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel vefat etti!

Shell emeklilerinden İnşaat Yüksek Mühendisi Azmi Fikret Tanel, 07 Haziran 2012 Perşembe günü hayata veda etti

Senegal yüksek vergi Haberi

Senegal yüksek vergi

Afirka'nın önemli turizm merkezlerinden biri olan Senegal'de, alınan yüksek vergiler ve tüm ülkelere uygulanan vize, turizmi olumsuz etkiliyor. Dakar şehir merkezinde bulunan, küçük kordon plajında sakin bir dönem...