24 / 07 / 2024

Senem Özkantar

Senem Özkantar

Yeşil Mavi Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Senem Özkantar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da Loune Point 2 İş Merkezi'nde kuruldu.

İzmirli depremzedelere emsal artışı şoku! Mahkeme iptal etti: Neler olacak?

Kentsel dönüşüme ve İzBB’nin depremzedeler için verdiği emsal kat artışı kararının mahkeme tarafından iptal edilmesinin ardından neler olacağı merak konusu oldu. Konuyu avukat Senem Kiraz açıkladı. İşte ayrıntılar...

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muti İnterior Tasarım İç Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Safa Muti ve Senem Ekşi Muti ortaklığında kuruldu.

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Alpha Clinic Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Senem Baskın ve Serkan Gül ortaklığında kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm kaçınılmaz gerçek!

Avukat Senem Kiraz, deprem sonrası kentsel dönüşüm uygulamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Senem Kiraz, ağır hasarlı ve yıkılmış binalar için devletin ilk etapta maddi yardım yaptığını dile getirdi. Peki kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

İzmir kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli?

Cumhuriyet Gazetesi konuk köşe yazarı Av. Senem Kiraz köşe yazısında İzmir'de deprem sonrası çözüme kavuşması gereken konuları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

Kentsel dönüşüm sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul ve kentsel dönüşüm hukuku uzmanı avukat Senem Kiraz, kentsel dönüşüm sözleşmelerinde yaşanabilecek sorunlar hakkında önerilerde bulundu. Kiraz her türlü sorunun çözümü için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın devreye gireceğini dile getirdi. 

Kentsel dönüşümde hukuki süreç nasıl ilerliyor?

2020'de yaşanan depremler nedeniyle kentsel dönüşümün önemi bir kez daha hatırlandı. Depremde zarar gören binalar için yapılması gerekenler hakkında bilgi veren avukat Senem Kiraz kentsel dönüşümde hukuki sürecin önemini anlattı. 

Hasarlı bina sahiplerinin hakları neler?

Yaşanan depremler nedeniyle kentsel dönüşümün önemi bir kez daha hatırlandı. Zarar gören binaların yenilenmesi hakkında bilgi veren Avukat Senem Kiraz, hasarlı binalarda oturan vatandaşların hakları hakkında da açıklama yaptı.

Naos İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Naos İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Senem Özek tarafından kuruldu. 

Metraj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metraj Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Senem Güven tarafından kuruldu.

Dilkaya İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilkaya İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Senem Dilber tarafından kuruldu.

Senem Özkantar Haberi

Senem Özkantar
Yeşil Mavi Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Senem Özkantar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu. 


Yeşil Mavi Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. . Yurtiçinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat, taşıma, rehberlik hizmetlerini sağlamak.Doğa sporları, bisiklet, motosiklet, ATV , fayton, nehir ve deniz gezisi, trekking hizmetleri sunmak. . Her türlü restoran, cafe, lokanta, pastane gibi gıda ve içeceklerin satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi...