28 / 07 / 2024

şener şen adana ev

şener şen adana ev

Asistanıyla birlikte Etiler'de görüntülenen Şener Sen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddiaları yanıtladı.

TOKİ müjdeyi verdi! Pozantı'ya yeni proje geliyor...

TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile görüşen Adana’nın Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, TOKİ binalarının yapılacağı arsanın Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 2 hafta içerisinde tahsis edileceğ ifade edildi.

Prof. Şener Üşümezsoy en aktif fayın nerede olduğunu açıkladı: İşte bayram tatiline gidenleri bekleyen büyük tehlike!

Merakla beklenen 9 günlük bayram tatilinin başlamasına artık sayılı saatler kala Prof. Şener Üşümezsoy'dan da Akdeniz ve Ege'ye tatile gidecek olanlara uyarı geldi. Şener Üşümezsoy, en aktif fayın nerede olduğunu açıkladı.

O ilde yaşayanlar dikkat! Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan korkutan tahmin:  7'lik bir deprem olabilir

Jeolog Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, "Adana Havzası içindeki bölgelerde 7'lik bir deprem olabilir" şeklinde bir uyarıda bulundu. İşte Üşümezsoy'un o açıklamaları....

Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri?

Ülkemizde yüksek enflasyon, döviz kurlarındaki artış ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin de etkisiyle pek çok alanda bazı fiyat artışları yaşandı. Peki Adana’nın konutta en çok tercih edilen ilçeleri hangileri...

Şener Şen'den ev açıklaması! 

Asistanıyla birlikte Etiler'de görüntülenen Şener Sen, Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddiaları yanıtladı.

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 

Şener Şen’in doğduğu ev her an çökebilir!

Şener Şen’in doğduğu Adana’daki ev yıkılma riski altında. Bakımsızlıktan harabeye dönen ev için çevre esnafı, Şener Şen’e doğduğu eve sahip çıkma çağrısında bulundu….

Sani Şener inşaat sektörünün en güçlü 4’üncü lideri oldu!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 4’üncü sırada yer aldı...

Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı!

Adana’nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin inşaatına merkez Seyhan ilçesinde başlandı. Adana'nın en büyük kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı.

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Sani Şener, Körfez inşaat sektörünün en güçlüleri arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, dünya endüstri yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi bugün hizmete açılıyor. Toplam 68 bin 400 metrekare alana sahip olan kompleks Adana'da bulunuyor.

şener şen adana ev Haberi

şener şen adana ev

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Şener Şen önceki gün asistanıyla birlikte Etiler'de görüntülendi. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre;  koronavirüse yakalanıp, hastanede tedavi gören Şener Şen, “İyiyim, atlattım. Bir semptomum kalmadı” dedi. 

Adana’da doğduğu evin bakımsızlık yüzünden yıkılma tehlikesi altında olduğu iddialarına Şen, “Doğduğum yer değil. Bir ara kirada oturduğumuz ev” şeklinde konuştu.

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike...