30 / 04 / 2024

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Şener Şen'in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

Türk sinemasının usta isimlerinden Şener Şen'in Adana'da dünyaya geldiği iddia edilen ev yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Metruk binadan düşen ahşap parçaları çevre halkını tedirgin ediyor. 



Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Şener Şen'in Adana’da dünyaya geldiği iddia edilen ahşap ev tehlike saçıyor.  Milliyet'te yer alan habere göre; 100 yıldan daha eski olan ahşap bina, yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Kaderine terk edilen evin çatısının açıldığı, ahşap yapısında sarkmaların meydana geldiği duvarında ise çatlama ve yarıklar oluştuğu görüldü. Bina, yıkılma tehlikesi nedeniyle çevredeki esnafı korkutmaya başladı. 

'RİSK TAŞIYOR' 

Evin yanında lokanta işleten Sabri Çağın, binanın vatandaşların üzerine çökebileceğini dile getirdi. Sabri Çağın, "Bu bina burada çok büyük risk taşıyor. Binanın tahtaları hep çürüdü. Buradaki tuğlalar 'düşecek' diye korkuyoruz" dedi.

Şener Şen in doğduğu iddia edilen ev tehlike saçıyor!

'RESTORE EDİLSİN' 

Bir başka esnaf Muhammet Yılmaz ise evin 10 yıldır bakımsız olduğunu ve başka bir esnafın aracına binadan tahta parçaları düştüğünü söyleyerek maddi hasara neden olduğunu kaydetti. Yılmaz, "Tek istediğimiz evin restore edilip insanların ziyaretine açılması" dedi. 

YETKİLİLER, ŞEN AİLESİNE ULAŞAMADI 

Adana Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, binanın sahibine 4 senedir ulaşamadıklarını dile getirdi. Yetkililer, binanın tapuda Şen soyadına mensup kişiler adına kayıtlı olduğunu belirlediklerini ancak yaptıkları araştırmada bir sonuç elde edemeyince restorasyon çalışmalarını başlatamadıklarını belirtti. 

Şener Şen’in doğduğu ev her an çökebilir!


Geri Dön