29 / 04 / 2024

Senna City Hotel adres

Senna City Hotel adres

Senna City'nin şehrin Porsuk Çayı manzaralı nadir otellerinden biri olduklarının altını çizen Senna City Hotel Müdürü Kaan Erdin, "Bölgedeki potansiyelimiz ve otelin konumu nedeni ile daha ziyade iş dünyasına hizmet eden bir altyapıya sahip olacağız" dedi

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Metro City 108 Apartments 10 yıllığına LIXIN LLC şirketine kiralandı!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı, Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait olan Metro City 108 Apartments'ın Çin menşeli LIXIN LLC şirketine kiralandı.

The Grand Tarabya, Luxury City Hotel ödülüne aday!

The Grand Tarabya otelinin 4 bin 500 metrekarelik İstanbul’un gün ışığı alan en büyük spa’sı ve restoranları ile hizmet veriyor..

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Kemer Maxx Royal Hotel Sign of the City Awards'tan ödül aldı!

Sign of the City Awards 2015’te ‘En İyi Mimari Tasarım’ ödülünün sahibi Maxx Royal Kemer Resort& Spa’nın oldu. Antalya Kemer’de bulunan otel 286 odası ile hizmet veriyor.

Neorion Hotel’in iklimlendirmesi Mitsubishi'ye emanet!

Adını Bizans dönemindeki Sirkeci Limanı’ndan alan Sirkeci Grup bünyesindeki Neorion Hotel’in iklimlendirme sistemi Mitsubishi Electric City Multi VRF Sistemleri’nin Heat Recovery (Isı Geri Kazanımlı) Serisi ile dizayn edildi.

Senna City Hotel yüzde 65'lik doluluk hedefliyor!

Senna City'nin şehrin Porsuk Çayı manzaralı nadir otellerinden biri olduklarının altını çizen Senna City Hotel Müdürü Kaan Erdin, "Bölgedeki potansiyelimiz ve otelin konumu nedeni ile daha ziyade iş dünyasına hizmet eden bir altyapıya sahip olacağız" dedi

Konut satışlarında artış var!

MÜSİAD 14. İnşaat ve Çevre Sektör Zirvesi Antalya'da Latanya City Hotel'de yapıldı. 2014'ün üçüncü çeyreğinde konut satışlarının iyi olduğu bildirildi. Konut satışlarının 2013'ün üçüncü çeyreğine göre arttığı bildirildi.

Sign of the City Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", dün akşam FourSeasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.

Sign of the City Awards ödülleri sahiplerini buldu!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards”, 6 Kasım Perşembe akşamı Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus’da gerçekleşen muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Paşapark Selçuklu Hotel Sign of the City Awards'ta finale kaldı!

Somuncu Grup, Sign of the City Awards'ta Paşapark Selçuklu Hotel & Residence projesi ile “ En iyi rezidans ” kategorisinde finale yükselen firmalardan biri oldu.

Euromoney gayrimenkul ödül töreni My City Hotel'de!

1969da İngilterede kurulan ve 172 ülkede iş dünyasının yakından takip ettiği Euromoney Dergisi Türkiyede gayrimenkul sektörünün en iyilerini ödüllendiriyor

Senna City Hotel adres Haberi

Senna City Hotel adres

Senna City Hotel, ilk yılında yüzde 65'lik doluluk hedefliyor. 

Üç yıldızlı plus otel olarak 2014 yılı Kasım ayında hizmet vermeye başlayan Senna City'nin şehrin Porsuk Çayı manzaralı nadir otellerinden biri olduklarının altını çizen Senna City Hotel Müdürü Kaan Erdin, "Bölgedeki potansiyelimiz ve otelin konumu nedeni ile daha ziyade iş dünyasına hizmet eden bir altyapıya sahip olacağız. İlk yıl için hedefimiz ise yüzde 65 doluluk oranı" dedi. Otelin kullanılan akıllı bina teknolojisi ile emsal otellerden ayrıldığını söyleyen Erdin, "Tüm donanım son dönemde otel teknolojilerinde gelişen trendler takip edilerek yapıldı. Bağlantı noktalarımızın tamamı yüksek teknoloji ile kuruldu" diye konuştu. 

Kaan Erdin, 57 odalı ve 125 yatak kapasiteli tesis hakkında bilgiler vererek, "Otelimizin dış cephesinde modern bir mimari kullanıldı. Bunun yansımaları odalar, aksesuarlar, kahvaltı...