08 / 05 / 2024

Ser Dizayn Mühendislik iletişim

Ser Dizayn Mühendislik iletişim

Ser Dizayn Mühendislik Mimarlık ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldız, Kemal Seviner ve Semih Sağocak tarafından kuruldu.

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve İsmail Turan ortaklığında kuruldu.

Geokot Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geokot Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasir Serçe ve Halil Serçe ortaklığında kuruldu.

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşmektep Mimarlık Mühendislik İnşaat Dizayn Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Konur tarafından kuruldu.

Kaf Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Feza Duman tarafından kuruldu.

Stark Dizayn Otomotiv Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stark Dizayn Otomotiv Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Selimler ve Mehmet Selimler ortaklığında kuruldu.

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sea Dizayn Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Efes Dizayn Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Efes Dizayn Ve Mühendislik Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Bozdemir tarafından kuruldu.

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Berry Dizayn Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Berrin Güneş tarafından kuruldu.

Koç Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Koç tarafından kuruldu.

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolak Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Burhanettin Çolak ve Onur Çolak tarafından kuruldu.

Bofor Mühendislik Dizayn İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bofor Mühendislik Dizayn İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  20  bin TL sermaye bedeli  Ömer Faruk Ünel Uğur Can Ünel tarafından kuruldu.

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksoy Dizayn Çizim İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Songül Aksoy tarafından kuruldu.

Ser Dizayn Mühendislik iletişim Haberi

Ser Dizayn Mühendislik iletişim

Ser Dizayn Mühendislik Mimarlık ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldız, Kemal Seviner ve Semih Sağocak tarafından kuruldu.

Ser Dizayn Mühendislik Mimarlık ve Müşavirlik Limited Şirketi konusu:
MÜHENDİSLİK MİMARLIK a) Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile...