09 / 05 / 2024

Şerafettin Alaca

Şerafettin Alaca

Yeditepe İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Şerafettin Alaca Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da Uphill Towers'ta kuruldu.

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri için acele kamulaştırma kararı!

Çorum Alaca ve Merkez ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TAV İnşaat 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti!

Suudi Arabistan ve Türkiye arasında yaşanan siyasi sorunlar yatırımları da vurdu. Abu Dabi Yönetim, Abu Dabi Havalimanı’nın yeni yapılması planlanan terminal ihalesini fesh ettiğini açıkladı. TAV 6 milyar liralık alacağı için tahkime gitti.

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaca Mühendislik Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Dereli tarafından kuruldu.

Kira ödemesi ertelenen otellerden alınacak kamu alacağı miktarı TBMM'de!

7319 sayılı Kanun'un 7. maddesi kapsamında kira ve ecrimisil ödemeleri ertelenen otellerden alınması gereken toplam kamu alacağı miktarı meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mistral GYO'nun Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı iptal edildi!

Mistral GYO'nun Aydın Kuşadası'nda alacağı arsanın satışı farklı fırsatlara odaklanılması amacı ile iptal edildi. Kaparo ödemesi, şirkete geri iade edildi.

Kapıkule sınır kapısında bulunan taşınmazların kira alacağı mecliste!

Kapıkule sınır kapısında bulunan ve Bulgaristan menşeili bir kuruluşa kiraya verilen taşınmazların kira alacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021!

Kiracı kira bedelini ödemediğinde, kiralayan ödenmeyen kira bedellerini, icra dairesi aracılığıyla talep edilebiliyor. Peki kira alacağı ve tahliye için icra takibi nasıl başlatılıyor? İşte kira alacağı ve tahliye için icra takibi örnek 2021...

İzmir'deki binaların yüzde 12’sinin ağır hasar alacağı açıklanmıştı!

17 Ağustos 1999 depreminden bir ay önce önde gelen deprem uzmanları İzmir’in “Deprem Master Planı”nı yapıldı, Türkiye’nin ilk deprem senaryo metni de hazırlandı. Binaların yüzde 12’sinin olası depremde ağır hasar alacağı uyarısı kağıt üzerinde kaldı.

Tapuda amme alacağına şerh koydurabilirsiniz!

Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi ile noterler veya tapu müdürlükleri vasıtasıyla, satıştan elde edilen ve devlet bankasına yatırılan bedelden öncelikle amme alacağının ilgili kurumun hesabına aktarılması planlanıyor.

Kuveyt Türk'ten konut alım-satımı yapmak isteyenler için Alacağım Güvende Sistemi!

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya öncelik veren Kuveyt Türk’ün araç ve konut alım-satımında işlemleri güvenli şekilde gerçekleştirmek amacıyla yılın ilk çeyreğinde “Alacağım Güvende Sistemi”ni geliştirdi.

Alacağınız evde kiracı oturuyorsa ne yapacaksınız?

İkinci el ev alınmak istenildiği en çok karşılaşılan sorunlardan biri de içinde kiracı oturması durumu oluyor. Peki  alacağınız evde kiracı oturuyorsa ne yapacaksınız? İşte tüm merak edilenler... 

Alişan ‘Ev alacağım borç verir misin?’ diyen hayranına sitem etti!

Ünlü şarkıcı Alişan, bir hayranından gelen “Ev alacağım, 500 bin lira borç verir misin? Aylık 1.200 lira taksitle borcumu öderim” mesajına sitem etti. 

Kuveyt Türk'ten konut alım satımlarında 'Alacağım Güvende Sistemi'!

Kuveyt Türk parasını güvence altına almak isteyenler için “Alacağım Güvende Sistemi” ni geliştirdi. Kuveyt Türk'ün müşterisi olun veya olmayın güvenli hesapta tutulan para, yapmak istediğiniz satış işlemi gerçekleşirse satıcının hesabına iletiliyor, gerçekleşmezse alıcının hesabına iade ediyor...

Şerafettin Alaca Haberi

Şerafettin Alaca

Yeditepe İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Şerafettin Alaca Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu.


Yeditepe İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Yeditepe İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Ihlamur Sokak, Uphill Towers A1/A...