30 / 04 / 2024

Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu

Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu

İbrahim Bodur Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı'nın (KSV), açtığı Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursunda başarılı olan 25 kadın kursiyer törenle sertifikalarını aldı

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vendemmia Mimarlık Mühendislik Seramik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan Aytaş ve Piraye Ran ortaklığında kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırım süresi ne zaman olacak? Belli oldu mu?

Çiftçileri İlgilendiren en önemli konulardan birisi de Tarım ve Orman Bakanı açıklamalarını meydana getirdi. Tarımın hayatımızda kapladığı yer ve önemle birlikte tarım sektörü içerisindeki işçiler ve gereksinimlerini de düşünülmektedir. Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçilerinin üzerindeki yükü azaltm

Goldmaster Gm-7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü indirimli fiyatıyla yüzünüzü güldürecek! 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Goldmaster GM 7611 2200 W Buhar İstasyonlu Ütü,seramik tabanı ve yüksek ısı gücü ile ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Gelişmiş buhar istasyonu özellikleri arasında; ayrılabilir su tankı, kordon saklama bölmesi ve taşıma kilidi bulunuyor.

Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü'de indirim fırsatı! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Seramik tabanı ve 3000 Watt'lık yüksek performansıyla 'ütü çilesi'ne son veren Beko BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü, şubat ayı sonuna kadar olize özel indirimli satılacak. Peki, BEU 8030 D ActiPress Expert Buharlı Ütü kaç TL?

Arnica Flora Seramik Taban Ütü 2000 W 899 TL! Özellikleri nedir? En uyguna nereden alınır? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Seramik tabanı ve güçlü buharı sayesinde daha az çabayla daha iyi ütüleme sonucuna ulaşmak Arnica flora seramik taban ütü ile mümkün hale geliyor.

İstanbul'un 2 ilçesindeki arsalar satılıyor! Arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ve Fatih ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 470 bin TL'ye satılık ev fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Dârülaceze Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve tüm detaylar...

İstanbul’un en değerli 10 ilçesi belli oldu! Zirve Beşiktaş, Sarıyer ve Kadıköy’ün!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatlarındaki artış hız kesmeden devam ederken, hangi bölgelerin değerinin yükseldiği, hangi bölgelerin en yüksek değerlere sahip olduğu belli oldu. İşte o ilçeler...

İstanbul'da icradan satılık 26 gayrimenkul!

T.C. İstanbul Gayrimenkul İcra Dairesi, İstanbul ili, Sarıyer ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 26 gayrimenkulü icradan satıyor. 

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Libadiye Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Üsküdar’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Baş Kurt Seramik Granit Ve Yapı Ürünleri Ticaret Anonim Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik’te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Semih Karakurt tarafından kuruldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 35.3 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Bahçelievler, Beşiktaş, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Eyüpsultan, Sarıyer ve Silivri İlçelerinde bulunan Hazine’ye ait 13 gayrimenkulü 5 milyon 357 bin 166 TL'ye satıyor...

İBB'nin Esenler Belediyesi'ne tahsis ettiği alanda cemevi mi yapılacak?

Esenler Belediyesi, 2019'da Alevi kurumlarına verdiği ilçede yer ve cemevi sözünü tutmazken, İBB’nin 20 seneliğine belediyeye tahsis ettiği yeri adres şeklinde gösterdi. 

Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu Haberi

Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursu

KSV'nin ''İlk İşim Okullarda Değişim'' projesi kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde, işsiz kadınlara yönelik açtığı Seramik Yer ve Duvar Karosu Kaplamacılığı Meslek Edindirme Kursunun sertifika töreni gerçekleştirildi. 

     Törende konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, iş ve meslek edindirmeye yönelik eğitimlerin önemine dikkati çekerek, inşaat sektöründe atılacak en büyük adımın eğitimli, diplomalı ve sertifikalı işçiler yetiştirmek olduğunu söyledi. 

     Kurstan başarıyla mezun olan 25 kadın kursiyerin aldıkları eğitimi, ekonomiye katkı sağlayan bir hale dönüştürmeleri gerektiğini vurgulayan Akşit, kadınların söz konusu eğitimle sektörde çok başarılı olacaklarını ifade etti. 

     Akşit, inşaat sektöründe, yeterli eğitimi olmayan bir çok kişinin çalıştığını, bu durumun sorunları da beraberinde getirdiğini kaydederek, inşaat sektörüne yönelik eğitim projeleriyle yaşanan sorunların azalabileceğini söyledi. 

 ...