27 / 04 / 2024

seramiksan CERSAIE Fuarına katılacak

seramiksan CERSAIE Fuarına katılacak

Seramik fuarı CERSAİE, 28 Eylül-2 Ekim tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak. Fuarda Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.

Kaleseramik Cersaie Fuarı’na katıldı!

Uluslararası seramik pazarında faaliyet gösteren Kaleseramik, 31’inci kez düzenlenen Cersaie Fuarı’na katıldı. Firma, toplam 703 metrekarelik alanda stant açtı.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katıldı!

Ege Seramik'ten yapılan yazılı açıklamaya göre Ege Vitrifiye, CERSAIE Fuarı'na 4 yeni serisi Selga, Zela, Finikia, Karina ve orta-üst ve üst segmentlere hitap eden ürünlerle iştirak etti.

Seranit Grup, Cersaie Fuarı’na katılacak'

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, dünya seramik sektörünün önde gelen temsilcilerinin yer aldığı ve Avrupa seramik sektörünün en büyük fuarı olarak kabul edilen Cersaie’ye katılıyor.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Filli Boya, Turkeybuild İstanbul Fuarı’na katılacak!

Türk boya ve ısı yalıtımı sektörünün lideri Filli Boya 21-25 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek 38. Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Fuarı’na iki stantla katılım gösteriyor.

Bursa İnşaat Fuarı'na beklenenin üzerinde katılım gerçekleşti!

Bursa İnşaat Fuar'ına bu yıl ilk defa katıldıklarını söyleyen İnşaat Mühendislik Firması Sahibi Ömer Kumova beklentilerinin üzerinde katılım gördüklerini açıkladı. Kumova, önümüzdeki yıllarda daha çok katılım olacağını öngördü.

OFİSMOD, Suudi Arabistan Mobilya Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en büyük ofis mobilyaları fuarı olan ORGATEC’e 60 kişiyi götüren OFİSMOD, bu kez hedef pazar olarak belirledikleri Suudi Arabistan’da kasım ayında düzenlenecek Mobilya Fuarı’na üyelerinin katılımı için hazırlıklara başladı.

Lik Yapı Tüyap Bursa İnşaat 2015 fuarına katıldı!

Konut alıcılarına önce iyi bir yaşam alanı ve beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katıldı.

Bursa İnşaat Fuarı'na körfez yatırımcılarından yoğun ilgi!

Bursa İnşaat Fuarı’na Körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar fuara yoğun ilgi gösterdi. Bursa İnşaat Fuarı, yerli ve yabancı birçok yatırımcıyı ağırlıyor..

Demir İnşaat Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'na katıldı!

Demir İnşaat, 30 Mart - 01 Nisan tarihleri arasında Dubai Uluslararası Emlak Fuarı'na katıldı. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir "Fuarda kurduğumuz sıcak bağlantılar, önümüzdeki dönemde bize ve ülkemize satış olarak yansıyacaktır" dedi.

Ege Seramik, ABD'de Coverings Fuarı'na katılacak!

Ege Seramik, 14 - 17 Nisan tarihlerinde ABD 'nin Orlando şehrinde düzenlenecek Coverings Fuarı'na yeni serileriyle katılacak.

seramiksan CERSAIE Fuarına katılacak Haberi

seramiksan CERSAIE Fuarına katılacak

Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 28 Eylül- 2 Ekim tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak.


Türk seramik sektörünün, teknoloji, tasarım ve yenilik konusunda istikrarlı markası Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sunacak.


Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE heyecanı başladı. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil edecek. 


28Eylül-2Ekim 2015 tarihlerinde Bologna Fuar Merkezi’nde 32'incisi düzenlenecek olan CERSAIE’de, dünyanın en ileri teknolojisini kullanarak ürettiği koleksiyonu ile dikkatleri bir kez daha üzerine toplayacak olan Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye’nin tasarım farkını da CERSAIE’ye taşıyacak. 


Seramiksan 2015 Koleksiyonu’nda...