20 / 05 / 2024

Seramiksan CERSAİE seramik fuarı

Seramiksan CERSAİE seramik fuarı

Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 22 Eylül'de kapılarını açtı. İtalya'nın Bologna şehrinde düzenlenen fuar seramik sektörü profesyonellerini ağırlıyor...

Anneler Günü'ne özel porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi! 4 parça kahve takımı 97 TL'ye düştü!

Migros'ta 147 adet porselen ve seramik çeşitleri yüzde 30 indirime girdi. Peki, Migros'ta kampanyalı ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Akapartmanı'ndaki 3 gayrimenkul Gizem Seramik'e kiralandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akapartmanı'nındaki 3 bağımsız bölümü Gizem Seramik Frit ve Glazür Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile aylık 36 bin 800 TL kira bedeli ile kira sözleşmesi imzaladı...

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Elginkan Vakfı Bilecik'te seramik fabrikası kuracak!

Manisa'da 3 bin kişiye istihdam sağlayan Elginkan Vakfı, bu yıl Bilecik'te fabrika kuracak. Vakıf, seramik fabrikası için yaklaşık olarak 110 milyon TL'lik bütçe ayırdığını belirtti.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı açıldı!

Sofra ve mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları ve hediyelik eşyalar, elektrikli ev aletleri, cam, porselen ve seramik gruplarından oluşmak üzere 60 bin yeni ürün, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda ilk kez görücüye çıktı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

E.C.A. ve SEREL UNICERA'da sergilenecek!

08-12 Mart tarihleri arasında düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda E.C.A. ve SEREL sergilenecek.

Seramiksan'dan Burn Wood ve Brick serisi!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, doğanın saflığından ilham alarak tasarladığı Burn Wood ve Brick serilerini kombinleyerek modern yapılara ahşap ve tuğla dokusunun sıcaklığını getiriyor.

Çanakkale Seramik Feza ve Aya ile tarihsel dokusunu seramiğe yansıtıyor!

Sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, ‘Orientile’ koleksiyonundan ‘Feza’ ve ‘Aya’ serileri ile geçmişin izlerini yepyeni formlar ve modern dokunuşlarla mekanlara getiriyor.

Seramiksan CERSAİE seramik fuarı Haberi

Seramiksan CERSAİE seramik fuarı

Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 22 Eylül'de kapılarını açtı. İtalya'nın Bologna şehrinde düzenlenen fuar seramik sektörü profesyonellerini ağırlıyor. 

Türk seramik sektörünün, teknoloji , tasarım ve yenilik konusunda istikrarlı markası  Seramiksan, karo ve vitrifiye ürünlerini CERSAİE'de uluslararası sektör profesyonellerinin beğenisine sundu. 

Dünyanın en büyük uluslararası seramik ve banyo aksesuarları fuarı CERSAIE heyecanı başladı. İtalya’nın Bologna kentinde düzenlenen ve seramik sektörünün global profesyonellerini bir araya getiren fuarda Seramiksan, Türk seramik sektörünü temsil eden markalar arasında yerini alıyor. Bologna Fuar Merkezi’nde bu yıl 31'incisi düzenlenen fuar 26 Eylül 2014 tarihe kadar devam edecek. 

Seramiksan; kusursuz üretim teknolojisinin yanı sıra, profesyonel tasarım ekibi tarafından tasarlanan desen, renk ve modelleri ile Türkiye’nin tasarım farkını da CERSAIE’ye taşıdı. Seramiksan 2015...