18 / 05 / 2024

Seramiksan Galata

Seramiksan Galata

İstanbul’un tarihi semti Galata sokaklarında gezerken yaşadığınız eşsiz huzuru ve tarihi dokuyu evinize taşıyan Seramiksan Galata serisi mekanlara hayat veriyor. Seri, alata’nın dinginliğini yaşam alanlarına yansıtıyor.

Galata Köprüsü’nün 3 parçası kayıp!

Tam 22 yıl önce Balat-Hasköy arasına taşınan tarihi Galata Köprüsü’nün 25 metre eninde ve toplam 74 metre uzunluğundaki 3 parçası sır oldu. Demir-çelikten oluşan parçaların ne zaman, nasıl kaybolduğunu kimse bilmiyor...

Galata Köprüsü'nü oluşturan 12 parçadan 3'ü kayboldu!

Tam 22 yıl önce Balat-Hasköy arasına taşınan tarihi Galata Köprüsü’nün 25 metre eninde ve toplam 74 metre uzunluğundaki 3 parçası sır oldu. Demir-çelikten oluşan parçaların ne zaman, nasıl kaybolduğunu kimse bilmiyor...

Galata Köprüsü'nün 74 metresi kayıp!

Tam 22 yıl önce Balat-Hasköy arasına taşınan tarihi Galata Köprüsü’nün 25 metre eninde ve toplam 74 metre uzunluğundaki 3 parçası sır oldu. Yaklaşık bin tonluk demir-çelikten oluşan parçaların ne zaman, nasıl kaybolduğunu kimse bilmiyor.

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Galata Otel Turizm ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, İsmail Hakkı Matiloğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ekim'de Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

1951 yılında Galata'da dört dükkan ve bir fabrika açık artırma ile satılacakmış!

Reşat Altın'ın 39 liraya satıldığı 1951 yılında Beyoğlu, Galata'da 395 metrekare kagir odaları olan 4 dükkan ve bir fabrika 103 bin lira bedel üzerinden kapalı zarf usulüyle satılacakmış.

Seramiksan Mosaico ile geometrik dokunuşlar dikkat çekiyor!

Seramiksan Mosaico ile geometrik dokunuşlar dikkat çekiyor. Teknolojisi ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, Mosaico serisi ile küçük detaylarla mekanlara hayat katıyor.

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi açıldı!

Hakan Ezer Tasarım Dekorasyon Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Galata Şubesi, Mehmet Hakan Ezer Şube Müdürlüğü'nde 350 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.

Seramiksan Cersaie Fuarı'nda!

Seramiksan Cersaie Fuarı'na katılıyor. Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 22 - 26 Eylül tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak.

Seramiksan'ın yeni serisi: Emperador!

Seramiksan doğadan aldığı ilhamı tüm detaylarıyla Emperador karoların yüzeyine yansıtıyor. Emperador serisi, 7 farklı efektiyle her karoda doğallığa bir adım daha yaklaşıyor. Emperador serisi eşsiz dokusuyla mekanlara hayat veriyor.

1934 yılında Galata'da Voyvoda Karakolu arsası bin 110 lira teminatla satışa çıkarılmış!

Emlak ve Eytam Bankası tarafından 1934 yılında verilen ilanda Galata'da bulunan Voyvoda Karakolu arsası kapalı zarf usulüyle satılacakmış. Arsa bin 110 lira teminatla satışa çıkarılmış.

Galata Köprüsü'nün ahşap hali!

Galata Köprüsü'nün yanmadan önceki hali, 1900'lü yıllarda böyle fotoğraflandı... Demir İnşaat, Galata Köprüsü'nün 1900'lü yıllardaki halini gösteren fotoğrafı Twitter'da paylaştı... İşte yangından önceki Galata Köprüsü'nün ahşap hali!..

Seramiksan, ahşap dokulu seramikler üretiyor!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, ahşap dokularıyla mekanlarda adeta seramik ormanı yaratıyor. Seramiksan, doğada daha fazla ağaç ve yeşilin yer alması için ahşap dokulu seramikler üretiyor.

Mine Arı Seramiksan'ın yeni pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, yönetim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Seramik sektörünün çeşitli alanlarında 23 yılı aşkın bilgi birikimi ve deneyime sahip olan Mine Arı, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Seramiksan Galata Haberi

Seramiksan Galata

Doğadan aldığı ilhamı hayatla buluşturan Seramiksan, İstanbul’un tarihi semti Galata’dan esinlenerek hazırladığı Galata serisi ile eski İstanbul’u modern bir yorumla evlere taşıyor. Galata Kulesi’nden İstanbul’u izlerken tüm tarihi ve doğal güzellikleri yansıtan manzaraların hayat bulduğu seride, Galata’nın dinginliğini yaşam alanlarına yansıtıyor. 


İstanbul’un güneşli ve masmavi bir yaz gününün Galata’ya yansımasının tasvir edildiği mavi, beyaz, bej rengin değişik tonlarının kullanıldığı Galata Colormix’in mat ve parlak seçenekleri bulunuyor. Granit porselen olarak üretilen Galata Colormix ile Galata sokaklarının yaşanmışlığını, etrafından keskin çizgilerle ayrılan dokusunu, çağları aşan insan hikayelerini mekanlarınıza taşıyabilirsiniz.


Banyo, mutfak, balkon, teras gibi açık alanlarda ve ıslak zeminlerin yanı sıra tüm yaşam alanlarında kullanılabilen Galata Colormix karolar 60x60 cm ebatında üretiliyor. Gri-Bej, Mavi-Bej ve Mavi renk seçenekleri bulunuyor.


Galata Kulesi’nden İstanbul’u izlerken kendinizi...