10 / 05 / 2024

seramiksan hangi markayla ortak oldu

seramiksan hangi markayla ortak oldu

Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, İtalyan seramik devi Rondine Group’a ortak oldu. Rondine Group’un yüzde 50 hissesini satın alan Seramiksan, bu ortaklıkla uluslararası arenada şirket satın alan Türk firmaları arası katıldı...

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na hangi firmalar teklif verdi?

Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'nın bir bütün halinde 30 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirme ihalesine katılmak üzere 7 teklif verildi. Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı'na hangi firmalar teklif verdi?

Rehin hakkı hangi taşınmazlar üzerinde kurulabilir?

Taşınmaz rehni, ancak ipotek, ipotekli borç senedi veya irat senedi şeklinde kurulabiliyor. Taşınmaz rehni, miktarı Türk parası ile gösterilen belli bir alacak için kurulabiliyor. Peki, rehin hakkı hangi taşınmazlar üzerinde kurulabilir?

Apartmanda hangi karar nasıl alınır?

Apartmanda karar alınması için kaç kişinin onayı gerekiyor? Apartmanda karar yeter sayısı kaçtır? Apartmanda hangi karar nasıl alınır? İşte Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında bulunan esaslar...

Seramiksan Amazon serisi Agat taşının enerjisini yansıtıyor!

Seramiksan tasarımlarında derz aralıklarını minimum seviyeye indiren rektifiye özelliği ile Amazon serisi yaşam alanlarında kusursuz bir görünüm oluşturuyor. Agat taşının enerjisi Seramiksan Amazon serisinde bulunuyor.

Maslak, Huzur ve Ayazağa, vergilerini hangi belediyeye ödeyecek?

Maslak, Huzur ve Ayazağa Mahalleleri, 1 Nisan 2014'te Sarıyer Belediyesi'ne bağlanarak Sarıyerli oldu. Sarıyer Belediyesi, bu mahallelerde neler yapıyor? Maslak, Huzur ve Ayazağa'daki konut ve işyeri sahipleri vergilerini hangi belediyeye ödeyecek?

Seramiksan 37. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Doğadan aldığı ilhamla yaşam alanlarına değer katan Seramiksan, yılın trendi mermer ve de ahşap efektli yeni ürünleri ile Yapı Fuarı' nda sektör profesyonelleri ile buluşuyor.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

Damga vergisi hangi durumlarda kesilir?

Damga Vergisinin mükellefi kağıtları imza edenlerdir. Resmi dairelerle kişiler arasındaki işlemlere ait kağıtların Damga Vergisini kişiler öder. Peki, damga vergisi hangi durumlarda kesilir? İşte yanıtı...

2014 emlak vergisi hangi aylarda ödenir?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi, her sene iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki 2014 emlak vergisi hangi aylarda ödenir? İşte emlak vergisi ödenecek aylar...

Hangi hallerde kimler beyanname verir?

Veraset ve intikal vergisi, bir kişinin vefatından sonra geriye menkul veya gayrimenkullerinin mirasçıları tarafından kabul edilmesi üzerine devlete ödenmesi gereken bir vergiye deniyor. Peki, hangi hallerde kimler beyanname verir?

Orman alanlarında hangi izinler verilecek?

Ormanlık alanlarda verilecek izinler hakkında yönetmelikler bugün (18 Nisan 2014) Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre orman alanlarında hangi izinler verilecek? İşte yönetmelikte açıklanan verilebilecek izinler..

Apartmanda kiracı hangi giderlere katılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kiracı, kiralananın olağan kullanımı için gerekli temizlik ve bakım giderlerini ödemekle yükümlüdür. Peki, apartmanda kiracı hangi giderlere katılır? İşte kiracının ödemesi gereken giderler..

Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir?

12 ve daha az bağımsız bölümü olan sadece konut kullanımlı yapılarda sığınak zorunluluğu aranmıyor. Peki sığınak zorunluluğu aranmayan diğer yapılar nelerdir? Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir? İşte yanıtı...

seramiksan hangi markayla ortak oldu Haberi

seramiksan hangi markayla ortak oldu


Türk seramik sektörünün yenilikçi gücü Seramiksan, İtalyan seramik devi Rondine Group’a ortak oldu. Rondine Group’un yüzde 50 hissesini satın alan Seramiksan, bu ortaklıkla uluslararası arenada şirket satın alan Türk firmaları arası katıldı. 


Seramiksan tarafından Bologna’da yer alan Rondine fabrikasında düzenlenen basın toplantısıyla yapılan ortaklık ve kapsamı kamuoyuna duyuruldu. 


Seramiksan, Rondine Group ortaklığı ile seramiğin dünyadaki merkezi olan İtalya’nın Bologna şehrinde yer alarak hem sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi hem de know-how’ı Türkiye’ye getirerek sektörün gelişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. 


Seramiksan bu ortaklıkla Rondine Group bünyesinde yer alan Ceramica Rondine ve Ceramica Sadon markalarının yanı sıra Spray Dry tesislerine ortak oldu. Seramiksan ve Rondine Group buluşması ile üretim, Ar-Ge, pazarlama ve satış kapsamında bir sinerji süreci başlıyor. Ortaklık kapsamında ilk etapta...