02 / 05 / 2024

Seramiksan istihdam

Seramiksan istihdam

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda yer aldı. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bu yıl 20-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen 7. Manisa İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'nde yer aldı.

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda!

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda yer aldı. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bu yıl 20-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen 7. Manisa İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'nde yer aldı.

Koçtaş, İzmit'te 200 kişi istihdam edecek!

Koçtaş'ın Kocaeli'deki üçüncü büyük mağazası 15 Ekim tarihinde açılıyor. Açılış için son hazırlıklar yapılıyor. Koçtaş'ın ilk olarak 100 ardından ise 200 kişiyi istihdam edeceği öğrenildi.

Bilent Dündar: İnşaat sektörü 4 milyon kişiye istihdam sağlıyor!

216 Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bilent Dündar, Türkiye'de inşaat sektörünün doğrudan 2 milyon kişiye istihdam sağladığını ancak sektörün tedarikçisi olan sanayi kuruluşlarında çalışanlar da dikkate alındığında 4 milyon kişilik istihdam oluştuğunu kaydetti

Bucak OSB'de 81 firma 3 bin 500 kişiye istihdam yaratacak!

Ağırlıklı olarak mermer firmalarının faaliyet gösterdiği Bucak OSB'de 81 firmaya daha yer tahsisi yapıldı. Halen bin 500 kişinin istihdam edildiği OSB'de yeni firmaların da üretime geçmesi ile çalışan sayısının 5 bine çıkması hedefleniyor.

Bucak OSB'de 81 firma 3.500 kişiye istihdam yaratacak!

Ağırlıklı olarak mermer firmalarının faaliyet gösterdiği Bucak OSB'de 81 firmaya daha yer tahsisi yapıldı. Halen bin 500 kişinin istihdam edildiği OSB'de yeni firmaların da üretime geçmesi ile çalışan sayısının 5 bine çıkması hedefleniyor...

İnşaat ve sanayide istihdam kaybı var!

TÜİK verilerine sektörler itibariyle bakıldığında en yüksek istihdam kaybı 72 bin kişi ile tarım sektöründe görülürken onu 54 bin kişi ile inşaat ve 32 bin kişi ile sanayi sektörleri izledi...

LÖSEV Kent 1000 kişiye istihdam sağlayacak!

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Ankara’da inşa edilen LÖSEV Kent’te çalışmak üzere 1.000 kişiyi istihdam edecek. Doktor, hemşireden idari işler uzmanlarına, pek çok branşta personel aranıyor.

Avro bölgesinde istihdam 2. çeyrekte arttı!

Avro bölgesinde yılın ikinci çeyreğinde istihdam oranı ilk çeyreğe kıyasla yüzde 0,2 yükseldi. Bu dönemde istihdam artışı Avrupa Birliği'nde (AB) ise yüzde 0,3 oldu.

Seramiksan Cersaie Fuarı'nda!

Seramiksan Cersaie Fuarı'na katılıyor. Her yıl Eylül ayında seramiğin dünya başkenti Bologna'da düzenlenen uluslararası seramik fuarı CERSAİE, 22 - 26 Eylül tarihlerinde seramik sektörü profesyonellerini ağırlayacak.

Seramiksan'ın yeni serisi: Emperador!

Seramiksan doğadan aldığı ilhamı tüm detaylarıyla Emperador karoların yüzeyine yansıtıyor. Emperador serisi, 7 farklı efektiyle her karoda doğallığa bir adım daha yaklaşıyor. Emperador serisi eşsiz dokusuyla mekanlara hayat veriyor.

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 3,4 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu ikinci çeyreğe ait Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksini açıkladı Buna göre,2014 yılı 2. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre %3,4 oranında azaldı.

İnşaat sektöründe istihdam düştü!

Türkiye istatistik Kurumu (TÜIK), ikinci çeyreğe (NisanHaziran) ait inşaat işgücü girdi endekslerini açıkladı. İnşaat istihdam endeksi 2014 yılı ikinci çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 3,4 oranında azaldı.

İnşaat istihdam endeksi yüzde 3,4 azaldı!

Mevsim ve takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi, bu yılın ikinci çeyreğinde, önceki çeyreğe göre yüzde 3,4 azalış gösterdi. Takvim etkilerinden arındırılmış inşaat istihdam endeksi ise geçen yılın aynı çeyreğine göre yüzde 10,8 azaldı.

Seramiksan istihdam Haberi

Seramiksan istihdam

Bölge ekonomisine verdiği destek ve istihdama katkısıyla Manisa'nın en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Seramiksan,  Manisa İş ve Çalışma Kurumu'nun genç istihdamın artması amacıyla düzenlediği 7. İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'ne katıldı. Manisa İşkur Müdürü Yüksel Uçar ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın da ziyaret ettiği Seramiksan standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


Manisa Belediyesi Fuar Merkezi'nde 87 firmanın katılımı ile düzenlenen fuarda Seramiksan standına gelen ziyaretçiler, iş ve staj olanakları ile ilgili olarak Seramiksan İnsan Kaynakları Bölümü yöneticilerinden detaylı bilgi aldılar.


Seramiksan, bünyesinde sağladığı iş ve staj olanakları ile şirket hedeflerine ve ilkelerine uygun yönetici adaylarını bünyesine katarak Seramiksan'ın büyüme ve gelişimine ortak ederken, özellikle Turgutlu ve Manisa bölgesinden yetişen kişilere verdiği destekle de istihdama olan katkısını...