04 / 05 / 2024

seramiksan koleksiyon

seramiksan koleksiyon

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, ahşabı en doğal haliyle yansıtan yeni koleksiyonu Teak ile keyifli yaşam alanları yaratıyor.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'a UNICERA'da büyük ilgi!

Seramiksan’ın üstün teknolojisi ve benzersiz tasarımlarıyla oluşturduğu 2017 koleksiyonuna Unicera Fuarı’nda ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor.

Seramiksan, yeni yabancı ortak arayışında!

Seramiksan, 2017'de yeni yatırımlarına devam edecek. Yurtdışında yeni yabancı ortak arayışında olan Seramiksan, 1.5 milyon metrekare kapasite artırımı yapacak.

Seramiksan'dan kan bağışı kampanyası!

Seramiksan, 16-17 Ocak tarihlerinde Kızılay Manisa Şubesi'yle ortak kan bağış kampanyası gerçekleştirdi. Seramiksan, kan bağışı kampanyasının süreklilik kazanmasını bekliyor.

Seramiksan'dan Asya serisi!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan'dan Burn Wood ve Brick serisi!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, doğanın saflığından ilham alarak tasarladığı Burn Wood ve Brick serilerini kombinleyerek modern yapılara ahşap ve tuğla dokusunun sıcaklığını getiriyor.

Seramiksan Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor!

Taş görünümünün doğallığı ile seramiğin dayanıklılığını modern yapılar ile bütünleştiren Seramiksan Truva Serisi, sade ve dinlendirici mekanlar vadediyor…

Seramiksan, CERSAIE'de fark yarattı!

Türk Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, seramiğin dünya başkenti Bologna'da gerçekleşen CERSAIE'de sergilediği yeni ürünleriyle fuara damga vurdu.

Seramiksan Morocco Serisi ile saraylardan modern hayata geçiş!

Fas’ın geçmişinden gelen ihtişamlı saray mozaiklerinin modern yorumu Seramiksan Morocco Serisi… Morocco serisi, yaşam alanlarında şık, modern, otantik bir havayı bir arada sunuyor.

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

seramiksan koleksiyon Haberi

seramiksan koleksiyon

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, ahşabı en doğal haliyle yansıtan yeni koleksiyonu Teak ile keyifli yaşam alanları yaratıyor.


Her ürün grubunda farklı tasarım yaklaşımlarından ilham alan ve mekana değer katan çözümler sunan Seramiksan, Teak Serisi ile ahşabın doğallığını yaşamınıza taşıyor.


50x50 ebatlarında hem iç mekanlarda hem de bahçe, teras ve havuz kenarı gibi dış mekanlarda kullanılabilen Teak Serisi, doğal ahşap görünümü ile fark yaratıyor.


Seri, akağaç, ceviz ve venge olmak üzere üç farklı renk alternatifiyle sunuluyor.


Seramiksan vitrifiye grubunun sade tasarımıyla dikkat çeken yeni koleksiyonu Luna ve Teak Serisi ile donatılan banyolar tasarımın estetiğiyle...