05 / 05 / 2024

seramiksan Teak koleksiyonu

seramiksan Teak koleksiyonu

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, ahşabı en doğal haliyle yansıtan yeni koleksiyonu Teak ile keyifli yaşam alanları yaratıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan Unicera'da tam not aldı!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği 2017 Koleksiyonu ziyaretçilerden tam not aldı.

Seramiksan'dan Asya serisi!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Seramiksan Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan; Asya’nın egzotik havasını desenlerde buluşturan göz alıcı koleksiyonu Asia ile mermerin doğallığını yaşam alanlarına taşıyor.

Derin Design 2016 koleksiyonu!

Derin Design ortağı, tasarımcısı ve Art Direktörü Derin Sarıyer Derin Design koleksiyonunun ortaya çıkma hikâyesi anlattı. İşte Derin Design koleksiyonu..

Seramiksan showroomu Trabzon'da açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden Seramiksan showroomlarına Trabzon Seramik Dünyası da eklendi. Seramiksan showroomu Trabzon Seramik Dünyası’nın açılışı 9 Nisan’da gerçekleşti.

Seramiksan kariyer günlerine devam ediyor!

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, sanayi üniversite iş birliği kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstriyel Cam ve Seramik Bölümü öğrencileriyle buluştu.

Manisa Mesken Yapı Seramiksan Showroom’u açıldı!

“İyi tasarım herkesin hakkı” anlayışıyla üretimlerine devam eden, Türkiye çapında 200'ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet veren Seramiksan’ın showroomlarına Manisa Mesken Yapı da eklendi.

Seramiksan Verona Serisi, Unicera Seramik Fuarı’nda tanıtıldı!

Seramiksan, sektörün en önemli fuarlarından biri olan 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda en yeni serilerini ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Seramiksan Pamukkale Serisi ile doğa hayatınıza taşınıyor!

Teknoloji ve estetik tasarımlarıyla seramik sektörünün dikkat çeken markası Seramiksan, Pamukkale travertenlerinin büyüleyici görünümünden esinlenerek hazırladığı serisini sizlerle buluşturuyor.

Seramiksan'a 28. UNICERA Fuarı'nda yoğun ilgi!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi.

Seramiksan, 28. UNICERA Fuarı'nda ziyaretçilerini karşılıyor!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere yoğun ilgi devam ediyor.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

seramiksan Teak koleksiyonu Haberi

seramiksan Teak koleksiyonu

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, ahşabı en doğal haliyle yansıtan yeni koleksiyonu Teak ile keyifli yaşam alanları yaratıyor.


Her ürün grubunda farklı tasarım yaklaşımlarından ilham alan ve mekana değer katan çözümler sunan Seramiksan, Teak Serisi ile ahşabın doğallığını yaşamınıza taşıyor.


50x50 ebatlarında hem iç mekanlarda hem de bahçe, teras ve havuz kenarı gibi dış mekanlarda kullanılabilen Teak Serisi, doğal ahşap görünümü ile fark yaratıyor.


Seri, akağaç, ceviz ve venge olmak üzere üç farklı renk alternatifiyle sunuluyor.


Seramiksan vitrifiye grubunun sade tasarımıyla dikkat çeken yeni koleksiyonu Luna ve Teak Serisi ile donatılan banyolar tasarımın estetiğiyle...