27 / 04 / 2024

Seramiksan Volcano vitrifiye serisi

Seramiksan Volcano vitrifiye serisi

Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.Seramiksan Volcano vitrifiye grubu ile tasarımı yaşam alanlarına taşıyor!

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Seramiksan'dan New Orleans serisi!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Seramiksan'dan sade motifleriyle Garden serisi!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor. Seramiksan Garden serisi sade motifi ile ferah, doğal renkleriyle de dingin bir atmosfer sunuyor.

Seramiksan ile bahçeler davetkar mekanlara dönüşüyor!

Sıcak yaz günlerinde en çok zaman geçirilen yerlerinde olan balkon, bahçe, teraslar Seramiksan ile davetkar mekanlara dönüşüyor…

Seramiksan Napoli serisi ile yaşam alanları farklılaşıyor!

Motif desenlerin ahenk içinde mermer efekti olarak yansıdığı Seramiksan Napoli serisi, modern ve dinamik görünümüyle yaşam alanlarını farklılaştırıyor.

Seramiksan'dan anneler günü koleksiyonu!

Seramiksan 2017 koleksiyonun birbirinden özel tasarımları ile anneler gününü karşılamaya hazırlanıyor.

Seramiksan New Orleans serisi ile mekanlarda derinlik zamanı!

Seramiksan, New Orleans serisi ile beyazın en güzel halini seramiğe yansıtırken yaşam alanlarında natürel bir hava estiriyor.

Gül Sağır Aydın, Seramiksan pazarlama müdürü oldu!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, büyümesine paralel olarak kadrosuna deneyimli isimler katıyor… Gül Sağır Aydın, Seramiksan Pazarlama Müdürü oldu.

Ege Vitrifiye Finikia serisine Avrupa ürün tasarım ödülü!

Ege Vitrifiye, “Finikia” serisi ile hem estetik hem de fonksiyonel yapısı göz önüne alınarak kendi kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ege Vitrifiye ISH Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Ege Vitrifiye 14-18 Mart tarihleri arasında Almanya Frankfurt’taki ISH fuarına katılarak yeni ürünlerini sergiledi.

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi'ni fabrikasında ağırladı!

Seramiksan, Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi öğrencilerini Turgutlu'daki üretim tesislerinde misafir etti.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Seramiksan Volcano vitrifiye serisi Haberi

Seramiksan Volcano vitrifiye serisi

Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, Volcano vitrifiye grubuyla tasarımı yaşam alanlarına taşıyor. Seramiksan'ın vitrifiye ürünleri ile duvar karosu ve porselen yer karosu seçeneklerinin uyumlu birlikteliği, benzersiz bir banyo deneyimi yaşatıyor.


Seramik sektörünün teknoloji ve tasarım konusunda istikrarlı markası Seramiksan, vitrifiye serisi ile kaliteli yaşam için gerekli tüm teknolojiyi şık bir tasarımla birleştiriyor. Banyodaki güzelliği tamamlayan Volcano, kesintisiz oval formu ve minimalist tasarımıyla dikkat çekiyor. Asma klozet ve banyo dolabıyla beraber kullanılan ve 58cm, 85cm, 105cm ve 120cm lavabo seçenekleriyle sunulan çevre dostu Volcano, tüm klozetlerde 2,5-4,5 lt ile temizlik yapabiliyor.



Volcano'nun şıklığını tamamlamak isteyenler için vitrifiye grubuna uyumlu Galata ve Ebru seçenekleri dikkat çekiyor. İstanbul'un tarihi semtinden aldığı ilhamı gri, bej ve mavi renkli desenlerinde yaşatan Galata banyolara farklı bir estetik...