03 / 05 / 2024

Seramiksanın katıldığı fuarlar

Seramiksanın katıldığı fuarlar

Seramiksan İstihdam Fuarı'nda yer aldı. Seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan, bu yıl 20-21 Kasım tarihlerinde düzenlenen 7. Manisa İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'nde yer aldı.

Ziraat Bankası da katıldı! İşte Ziraat Bankası MTV ödemelerine ücretsiz 4 taksit kampanyasının detayları…

Ziraat Bankası da Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kampanyasına katıldı. Kampanya 8 Şubat 2023’te sona erecek. İşte Ziraat Bankası MTV ödemelerine ücretsiz 4 taksit kampanyasının detayları…

Fiyat sabitleme furyasına Migros da katıldı! Migros markalı 419 temel ihtiyaç ürünün fiyatı sabitlenecek! 

Zincir marketlerden sabit fiyat uygulamana Migros da katıldı. Migros markalı 419 temel ihtiyaç ürününde fiyatlar sabitlenecek. İşte kampanya detayları...

Yılın ilk halka arzı gerçekleşti, borsaya hangi şirket katıldı, ne kadar talep aldı?

Borsa İstanbul’da yılın ilk halka arzı gerçekleşti ve borsaya yeni bir şirket daha katıldı. Peki bu şirket hangi sektörde faaliyet gösteriyor ve halka arza gelen talep ne kadar oldu?

23 Haziran’da Merkez Bankası’nın faiz kararı ne olacak? 17 ekonomistin katıldığı anketin sonucu açıklandı

23 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek Merkez Bankası PPK toplantısına yönelik 17 ekonomistin katıldığı piyasa beklenti anketi ortaya çıktı.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Ünlü isimler mimar Efe Kesgün'ün doğum gününe katıldı!

Mimar Efe Kesgün, doğum gününü arkadaşı Oğulcan Engin’in mekanı Emily’s Garden’da verdiği parti ile kutladı. Doğum günü partisine birçok ünlü isim katıldı...

Mehmet Özhaseki, Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki bugün düzenlenen Kentsel Dönüşümde Yeni Yaklaşımlar paneline katıldı. 

Altınok Öz, Kordonboyu'nda dönüşüm toplantısına katıldı!

Kartal Belediye Başkanı Öz, Kartal'daki Kordonboyu Mahallesi ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. 

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

Mehmet Ergün Turan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

Bilal Uçar, imar hukuku ve kentsel dönüşüm sempozyumuna katıldı!

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, İmar Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'na katıldı.

Ergün Turan Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılışına katıldı!

TOKİ tarafından inşa edilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı tören ile yapıldı.

Seramiksanın katıldığı fuarlar Haberi

Seramiksanın katıldığı fuarlar

Bölge ekonomisine verdiği destek ve istihdama katkısıyla Manisa'nın en önemli sanayi kuruluşlarından biri olan Seramiksan,  Manisa İş ve Çalışma Kurumu'nun genç istihdamın artması amacıyla düzenlediği 7. İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri'ne katıldı. Manisa İşkur Müdürü Yüksel Uçar ve Manisa Valisi Erdoğan Bektaş'ın da ziyaret ettiği Seramiksan standı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


Manisa Belediyesi Fuar Merkezi'nde 87 firmanın katılımı ile düzenlenen fuarda Seramiksan standına gelen ziyaretçiler, iş ve staj olanakları ile ilgili olarak Seramiksan İnsan Kaynakları Bölümü yöneticilerinden detaylı bilgi aldılar.


Seramiksan, bünyesinde sağladığı iş ve staj olanakları ile şirket hedeflerine ve ilkelerine uygun yönetici adaylarını bünyesine katarak Seramiksan'ın büyüme ve gelişimine ortak ederken, özellikle Turgutlu ve Manisa bölgesinden yetişen kişilere verdiği destekle de istihdama olan katkısını...