01 / 05 / 2024

Seramiksen serileri

Seramiksen serileri

Seramiksan, yeni serisi Romano ile yaşam alanlarına asil bir şıklık katıyor. Sırlı porselen olarak üretilen Romano yer ve duvar karoları, mekanlarda dekorasyon uyumunun yakalanmasına olanak vererek zarif bir etki yaratıyor

Seramiksan Romano serisi ile evlere zarafeti getiriyor!

Seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan, farklı beğenilere yönelik geniş ürün gamıyla yaşam alanlarını güzelleştirmeyi sürdürüyor

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

BMW X2'nin Şubat ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Kendine has stilleriyle X serileri aynı stili X2'de de devam ettiriyor. X2 güçlü motoru sayesinde muadillerinden çok ayrı bir yerde anılıyor. Peki X2'nin özellikleri nedir? 18 Şubat 2023 fiyat listesi nedir?

BMW'nin X serilerinde Şubat zammı ne kadar? BMW X1-X2-X3 2023 09 Şubat fiyat listesi

Kendisine has tarzıyla BMW'nin X serileri dolduruyor. BMW X2'nin spor modeline 73.000 TL, Edition modeline 80TL'lik Şubat zam yapılırken  alıcıları ise X1-X2-X3 fiyat listesini merak ediyor.  İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

Kale Banyo’dan küçük banyolar için ideal çözümler!

Kale Banyo, kullanıcı dostu yeni serileri ile küçük banyoları daha kullanışlı hale getiriyor. Küçük bir banyoya sahipseniz, Kale Banyo’nun hayatınızı kolaylaştıran şık ve fonksiyonel çözümlerinden yararlanabilirsiniz.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Seramiksan vitrifiye serilerini Frankfurt ISH 2017'de sergiledi!

İlklerin ve yeniliklerin öncü markası Seramiksan’ın Almanya’nın Frankfurt şehrinde gerçekleşen ISH 2017’de sunduğu vitrifiye serileri büyük beğeni topladı.

Villeroy&Boch'tan zemine soluk aldıran karolar!

Villeroy&Boch dış mekanlar için karo serileri geliştirdi. Porselen karo serileri, tasarımı özgürleştiriyor.

Çanakkale Seramik Feza ve Aya ile tarihsel dokusunu seramiğe yansıtıyor!

Sunduğu özel tasarımlarla bilinen kalıpların ötesine geçen Çanakkale Seramik, ‘Orientile’ koleksiyonundan ‘Feza’ ve ‘Aya’ serileri ile geçmişin izlerini yepyeni formlar ve modern dokunuşlarla mekanlara getiriyor.

Yurtbay Seramik, stil sahibi banyolara yeni karo serileri sunuyor!

Günümüzde farklı bir stil yaratmak isteyen ev sahipleri, artık banyosunun tarzına evinin diğer bölümleri kadar önem veriyor, daha fonksiyonel olarak dekore ettiriyor. Bu doğrultuda banyoda kullanılan karolar da sürekli gelişim gösteriyor.

Doğtaş'a Özlem Süer dokunuşu!

Doğtaş, 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu için ünlü modacı Özlem Süer’le biraraya geldi. Doğtaş’ın İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan Nora, Marsala, Casablanca ve Yeni Exclusive serileri için tasarlanan özel kırlentler Özlem Süer imzası taşıyor.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Seramiksen serileri Haberi

Seramiksen serileri


Seramik sektörünün öncü markalarından Seramiksan, farklı beğenilere yönelik geniş ürün gamıyla yaşam alanlarını güzelleştirmeyi sürdürüyor. ‘İyi tasarım herkesin hakkı’ anlayışıyla tasarımı ileri teknolojiyle buluşturan Seramiksan, yeni serisi Romano ile mekânlara yalın, uyumlu ve seçkin bir zarafet katıyor.


Sırlı porselen olarak üretilen Romano serisinin kenarları rektifiye edilerek ürün görünümü daha estetik bir yapıya kavuşuyor. Rektifiye işlemi sonucu daha ince derz aralıkları ile döşenebilen ürünler, mekânlardaki görsel kaliteyi artırıyor. Mat ve doğal bir görünümü tercih edenler için ideal alternatif olan Romano Serisi doğadaki renklerin asil tonlarından bej, kahverengi, gri ve antrasit gibi renk seçeneklerine sahip.


Banyo ve mutfak gibi ıslak zeminlerin yanı sıra ticari alanlarda da tercih edilen Romano serisi yer ve duvar karolarının, 30x60 ve 60x60 ebat seçenekleri bulunuyor.


Fiyat Listesi


Romano Yer ve...