06 / 05 / 2024

seramikte trendler

seramikte trendler

Estetik ile granit seramiğin teknik üstünlüklerini birleştiren Ege Seramik sırlı granit ürünlerinin zengin renk ve doku seçeneklerini yoğun kullanım alanlarıyla buluşturuyor. Ege Seramik'ten yoğun kullanım alanlarına özel seriler üretiyor...

İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu!

2024 yılı için gayrimenkul sektörünün nabzını tutan “Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2024” raporunda Paris, Londra, ve Madrid’in başını çektiği listede İstanbul, gayrimenkul yatırımında Avrupa’nın 30’uncusu oldu.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Geleceğin emlak trendleri "Yeşil Binalar" olacak...

Günümüz dünyasında çevre bilincinin artması ile beraber, emlak alanında da  yeşil bina trendi hız kazandı. Buna göre, sürdürülebilir mimari ve çevre dostu yapılar geleceğin emlak piyasasının temel varlıkları olacak gibi gözüküyor. Yeni trendler ve haberin ayrıntıları...

İnşaat sektörünü gelecek 10 yılda etkileyecek trendler! 

İnşaat sektörü, son senelerde resmen dünya çapında bir dönüşüm sürecinin içine girdi. Peki Türk inşaat sektörünü gelecek 10 yılda hangi trendler etkileyecek? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Hepsi Burada'dan büyük fırsat! Huawei Nova 10 Pro'da tasarruf ettiren kampanya.. 22 Aralık 2022 fiyat listesi…

Türkiye'de kendine büyükj bir pazar oluşturan HUAWEI, Amiral gemisi telefonları ile her yıl trendler arasına girmeyi başarıyor. Huawei Nova 10 Pro 256 GB 8 GB versiyonu ile hepsiburada sitesi yüzde 5 tasarruf ettiren imkanı sunuyor. Huawei Nova 10 Pro ne kadar?

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Ev kondisyon aletlerinde son trendler! 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

Bisikletten yürüme bantlarına ev kondisyon cihazları da gelişen özellikleriyle revaçta. Yeni ürünlerin özellikleri ve fiyatlarına baktık. 

Starbucks fiyat listesi 2022 ne kadar? Starbucks menü fiyatları 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en popüler olan mekanlar arasında yer alan Starbucks'ın fiyat listesi merak ediliyor. "Starbucks fiyat listesi 2022" Google Trendler'de üst sıralarda yer aldı. Peki, Starbucks fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

seramikte trendler Haberi

seramikte trendler

Ege Seramik’in 60x120, 80x80, 60x60, 30x60, 45x45 ve 33x33 ebatlara sahip sırlı granit ürünleri, aşındırıcı maddelerin bulunduğu ve yoğun trafiğe sahip zeminlerde dayanıklı mekanlar vaad ediyor. Ege Seramik, en yoğun kullanım alanlarında bile estetik ve kalitesinden ödün vermek istemeyenler için doğru tercihler sunuyor.


Aşınmaya karşı dayanıklılığı ve leke tutmama özellikleri ile dikkat çeken Buxy, Classico, Forte Stone, Golf Pro, Harmony, Mood, Spirit, Clear ve Torro serileri, alışveriş merkezleri, oteller, hastaneler gibi yoğun trafik alanlarında tercih ediliyor.


Ege Seramik’in sırlı granit ürün portföyünde bulunan mat, parlak, lappato ve rektifiye seçenekleri size farklı alternatifler...