10 / 05 / 2024

seranit bahar korçan

seranit bahar korçan

Seranit Yapı Grubu, marka mükemmellik çatısı altında oluşturduğu iş planı çerçevesinde; Türkiye’de tasarım deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Bahar Korçan’la bir işbirliğine imza attı.

Bahar geldi; domates, salata, biber fiyatları yarı yarıya düştü! İşte hal fiyatları...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, baharın gelmesiyle birlikte hareketlilik başladı. Havaların ısınmasıyla beraber hale gelen ürün miktarında artış yaşanırken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yarı yarıya düştü.

AÖF Bahar dönemi sınavları ertelendi mi?  2. Dönem dersleri yapılacak mı?

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş depremlerinin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verilirken, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde eğitim alan milyonlarca kişi, Bahar Dönemi derslerinin ve kısa süre sonra yapılacak vize sınavlarının yapılıp yapılmayacağı so

İkinci el otomobillerde bahar ve bayram zammı! En çok satılan modeller şaşkına çevirdi

İkinci el otomobil pazarında bayram hareketliliği başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve baharın gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında dikkat çeken hareketlilikler gözleniyor. Sıfır otomobillerde yaşanan arz sorunu ve yüksek fiyatlar pazarı hızlandırdı. İşte detaylar..

Evlerde bahar havası: Küçük detaylar büyük sonuçlar!

Şimdi baharı evlere davet etme zamanı. Bunun için evi baştan dekore etmeye de gerek yok üstelik. Küçük dokunuşlarla, evlerimizde ışığa, doğaya daha çok yer açan, enerjisi yüksek bambaşka bir atmosfer yaratabiliriz.

Vep İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vep İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bahar Erdoğan tarafından kuruldu. 

Çekmeköy konut piyasasında ikinci bahar yaşanıyor!

Anadolu yakasının yıldızı Çekmeköy, metro hattı ve Kuzey Anadolu Otoyolu projesiyle ikinci baharını yaşıyor.

AGT, Concept Parke Serisi ile baharı evinize taşıyor!

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni “Concept Parke Serisi” ile dikkat çekiyor. Doğanın güzelliğinden ve ağaçların dokusundan birebir ilham alınarak tasarlanan seri, evinizde bahar havası estirecek.

216 Bahar projesi Haziran'da teslim!

216 Bahar projesinden ev almak isteyenler, yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olabiliyor. Pek çok kampanyaya imza atan 216 Yapı, 216 Bahar projesi için üç ödeme seçeneği sunuyor. Tek blokta 56 daireden oluşan projenin, Haziran 2017’de teslim edilmesi hedefleniyor.

Başyazıcı Grubu'nun PR ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Kurulduğu günden bu yana kalitesinden ödün vermeyen ve markaların beklentisi olan özel hizmet anlayışını benimseyen danışman kadrosu ile çalışan Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, son olarak Başyazıcı Grubu'nu müşteri portföyüne kattı.

Tımedecor İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tımedecor İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bahar Doğan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Tuzla, İçmeler Mahallesi, Seyit Onbaşı Caddesi, Elçi Sokak'ta kuruldu.

Dreamlife Konutları'nda bahar kampanyası başladı!

Doğanın tam ortasında şehir konforu vaad eden Dreamlife Konutları’nda avantajlı bahar fırsatları başladı. Dreamlife Konutları’nda teslimlerin başlangıç tarihi 2017’nin ilk çeyreği olarak planlanıyor.

216 Bahar Kozyatağı satışta! Metrekare fiyatı 7 bin 500 TL'ye!

216 Yapı, Kadıköy Kozyatağı’nda asırlık ağaçları içinde barındıran 216 Bahar projesinde evleri satışa çıkardı. Tek blokta 58 daireden oluşan proje Haziran 2017’de teslim edilecek.

Pana Yapı'dan bahar fırsatları!

Pana Yapı, baharda yepyeni fırsatlar sunuyor. Pana Yapı’nın bahar kampanyası kapsamında; ilk günden bu yana yoğun taleple karşılaşan ve aralık ayında teslim edilecek.

seranit bahar korçan Haberi

seranit bahar korçan


Türkiye seramik sektörünün önde gelen şirketi Seranit Yapı Grubu’nun genç markası Serra geliştirdiği farklı ürünleriyle, sektöre katmadeğer yaratmaya devam ediyor. Marka mükemmellik çatısı altında oluşturduğu iş planı çerçevesinde; Türkiye’de tasarım deyince akla gelen ilk isimlerden biri olan Bahar Korçan’la bir işbirliğine imza attı. Sanat ve tasarımın destekçisi olan Seranit’in hayata geçirdiği bu projenin seramik sektörüne yeni bir anlayış getirmesi bekleniyor.  


Serra ve Bahar Korçan’ın ortaklaşa çalışmalarının ürünü olan ‘Benim Masalım’ ve ‘Umut’ Koleksiyonları’nın, yaşam alanlarını birer sanat eserine dönüştürmesi bekleniyor. Ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan, koleksiyonları hazırlarken kendi hayal dünyasını yansıtan bir tablodan hareket ettiğini söylüyor. Seranit’ten böyle bir teklif geldiğinde büyük bir heyecan duyduğunu dile getiren ünlü modacı duygularını ise şu sözlerle ifade ediyor: “Serra, benden alışkın olduğum...