02 / 05 / 2024

seranit porselen

seranit porselen

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu.

Seranit Porselen'in yeni tarzı: Zuccherino Marble!

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, her zevke özel seçenekler sunan karolarıyla fark yaratan mekanlara kapı açıyor. Zuccherino Marble modeliyle klasikten ve şıklıktan vezgeçemeyenlere hitap ediyor.

Seranit Porselen’den Doğallığın Yıldızı Fossil!

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, adını görünümünden alan Doğal Taş (Natural Stone) kategorisi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Seranit Yapı Grubu 20. yılına özel gazeteye ilan verdi!

Seranit Yapı Grubu 2013 yılında da yapı sektörüne liderlik etmeye ve katlı sağlamaya devam edecek...

Kütahya Porselen fincan takımlarında yüzde 40 indirim! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022

Her kesimden tüketiciye hitap eden Kütahya Porselen ‘Büyük Sonbahar İndirimi’ fırsatlarıyla karşımızda. Çay ve kahve grubunda sepette net yüzde 40 indirim sizleri bekliyor.

Kütahya Porselen’den çeyiz indirimi: yüzde 50! Kütahya Porselen 26 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin sayılı porselen üreticilerinden biri olan Kütahya porselen sofralarınızın her adımına eşlik ederken perakende satışlarında sonbahar indirimine başladı.

Kütahya Porselen’de ateşe dayanıklı ürünlerde yüde 40 indirim fırsatı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Kütahya Porselen Türkiye’de ilk kez kendi ürettiği ısıya dayanıklı porselen markası Porflame’de yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Sağlıklı pişirme ve enerji tasarrufu sağlayan ürünlerin kampanyalı fiyat listesi şöyle

Kütahya Porselen’de büyük sonbahar indirimi başladı! İşte 9 Eyll 2022 fiyat listesi

En yeni trendleri, ödüllü tasarımlarla sevdiklerinin sofralarına ve evlerine taşımak isteyenler için Kütahya Porselen’de sonbahar indirimi başladı. İşte cazip tekliflerle 9 Eylül 2022 fiyat listesi

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

Kütahya Porselen, İstoç'ta mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Porselen, İstanbul İstoç'ta 3 bin metrekarelik mağazasını hizmete açtı.

Asara Porselen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asara Porselen İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Şenher İyigün tarafından kuruldu.

Seranit Granit, Sinpaş GYO'dan 11.7 milyon adet pay aldı!

Seranit Granit Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş , Sinpaş Gayrimenkul Yartırım Ortaklığı'ndan toplam 9 milyon 43 bin 213 TL bedelle 11 milyon 744 bin 433 adet pay satın aldı.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Decovita, en beyaz sırlı porselen karoyu üretti!

Decovita, Tasarım ve İnovasyon Merkezindeki 35 kişilik uzman kadrosu ile yürüttüğü özgün Ar - Ge çalışmaları sonucunda, Dünyanın En Beyaz Sırlı Porselen Karosunu üretti.

Ahmet Mandıracı, Seranit Grup Genel Müdürü oldu!

Seranit Grup Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamdi Altunalan Genel Müdürlük görevinden ayrıldı. Yerine Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ahmet Mandıracı atandı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Seranit Grup, Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu!

İnovatif ürünleri ile sektörün öncü kuruluşları arasına giren Seranit Grup, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliğinde bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Türkiye Tasarım Haftası’nın stratejik ortağı oldu.

seranit porselen Haberi

seranit porselen

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. 


Doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu mekanlara taşımaya devam eden Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu. 


Özel renkleri, toprak tonlu damarları ile her mekâna kolaylıkla uyum sağlayan Gusto, lappato ve full lappato seçenekleriyle doğal taş deseni arayanlar için eşsiz bir seçenek...