05 / 05 / 2024

Seranit Porselenin yeni tasarımları

Seranit Porselenin yeni tasarımları

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, adını görünümünden alan Doğal Taş (Natural Stone) kategorisi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Seranit Grup ihracat pazarını genişletecek!

Yılın ilk çeyreğinde, belirlemiş olduğu ciro hedefininin yüzde 15 üzerine çıkan Seranit Grup, yeni dönemde ihracat pazarlarını genişletme kararı aldı.

Seranit Grup ve Aquanit’in kalitesi tescillendi!

2 yıl süren Ar-Ge çalışması neticesinde dünyanın ilk porselen duş karosu Aquanit’i geliştiren Seranit Grup, yeni ürünü ile A’ Design Award yarışmasında Silver ödülünü kazandı.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Seranit Porselen ürünleriyle farklılık yaratıyor!

Seranit Porselen, 2015 yılında piyasaya sunduğu yeni ürünü Havana ile mekanlarda farklılık yaratmaya devam ediyor. Havana, sert damarlara sahip yapısıyla karakteristik bir duruşa sahip bulunuyor.

Seranit Grup Eskişehir'de 100 milyon TL'lik yeni tesis kuracak!

Sinpaş Holding bünyesindeki Seranit Grup, mutfak-banyo sektörüne 100 milyon liralık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Grubun bu alandaki markası Vanucci yeni yatırıma 2016 yılında başlayacak..

Seranit Grup, Etilerde yeni konsept mağazasını açtı!

Birbirinden şık ürünlerini sergileyen Seranit Grup, yeni konsept mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Etiler’de hizmete açılan mağazada Vanucci Mutfak ve Seranit Porselen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Seranit Porselen doğal desenli ürünlerini satışa sundu!

Seranit Porselen doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu yeni serisiyle de mekanlara taşımaya devam ediyor. Seranit Porselen, 2015 yılına ilişkin ürünlerini satışa sundu.

Yeni konut projeleri yapı ürünleri sektöründe talebi artırdı!

Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, yeni konut ve kentsel dönüşüm projelerindeki canlılık yapı ürünleri talebini de artırdı. İç talebin ihtiyacı için İnönü’de 100 milyon liralık yatırımla üretim tesisi kuracaklarını açıkladı...

Seranit Grup'un katıldığı UNICERA Fuarı bugün başladı!

Seranit Grup, UNICERA Fuarı ’nda yeni ürün koleksiyonları ile mimarlık camiası ve yapı sektörü profesyonellerine unutulmaz bir deneyim yaşattı. Fuar, İstanbul – 24 – 28 Şubat tarihleri arasında.

Seranit Porselen'in yeni tarzı: Zuccherino Marble!

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, her zevke özel seçenekler sunan karolarıyla fark yaratan mekanlara kapı açıyor. Zuccherino Marble modeliyle klasikten ve şıklıktan vezgeçemeyenlere hitap ediyor.

Seranit 70x70 karolar ile yeni boyutlar katıyor!

Doğanın benzersiz dokularını evlere taşıyan Seranit porselen karolar yeni boyutlarıyla sıra dışılığın ölçüsünü yaşam alanlarına taşıyor. Türkiye’nin 70x70 cm’lik ilk ve tek karoları Seranit imzasını taşıyor.

Seranit Porselenin yeni tasarımları Haberi

Seranit Porselenin yeni tasarımları


Her zevke hitap eden Seranit Porselen’in göz dolduran tasarımı Fossil,  mermer ve granit gibi doğal malzemelerin verdiği huzuru evlere taşıyor.


Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, adını görünümünden alan Doğal Taş (Natural Stone) kategorisi ile dikkat çekmeye devam ediyor. Doğal Taş kategorisinin en beğenilen serilerinden olan Fossil, mermer ve granitin kullanım rahatlığını evlere taşıyor. Şık tasarımıyla Fossil, sofistike ve huzur veren yaşam alanları yaratmanın en kolay yolunu sunuyor.


Doğanın gerçek bir yansıması olarak tasarlanan modelin yarattığı huzurlu ortam tüm mekanlara yansıyor. Toprağın rengi kahverenginin doğallığını tüketicilerine sunan Fossil, lappato ve full lappato yüzeyleri ile iki farklı seçenek sunuyor. 60x120 cm’lik boyutuyla da göze çarpan Fossil, mermerin asaletini evine taşımak isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.


Esinlendiği doğal malzemeler kadar gerçekçi,...