20 / 07 / 2024

Seranit Wornwood serisi 2014

Seranit Wornwood serisi 2014

Şık tasarımlarıyla göz dolduran Seranit’in rahat, yalın ve şeffaf bir hayat arayışıyla ortaya çıkan karoları beton ve ahşap gibi doğal malzemelerin verdiği huzur duygusunu evlere yansıtıyor...

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Fantasia Seramik Ariostea serisi endüstride yeni bir dönem başlatıyor!

Fantasia Seramik İtalyan Ariostea serisi, doğal taş, beton ve ahşap görünümlü porselen duvar ve zemin döşemeleri, sıra dışı boyutları, hafifliği, uzun ömürlülüğü ve sürdürülebilir nitelikleriyle seramik endüstrisinde yeni bir dönem başlatıyor…

Artema’dan Nest Trendy armatür ve aksesuvarlar serisi!

Artema’nın doğadan esinlenilerek tasarlanan Nest Trendy armatür ve aksesuvar serisi, trendleri yakalamak isteyenlere hitap ediyor. Serideki ürün çeşitliliği, farklı zevk ve ihtiyaçlara kolayca cevap vererek, seçme özgürlüğünü artırıyor.

Graniser Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlara taşıyor!

Graniser, yaşam alanlarında farklılığı arayanlara Lancaster serisini sunuyor. Kalite ve de modern çizgisinden ödün vermeyen Graniser, Lancaster serisi ile ahşap görünümünü mekanlarınıza taşıma fırsatı veriyor.

E.C.A. Mina serisi, armatürde tasarrufun tek çözümü!

E.C.A. Mina Serisi lavabo ve eviye bataryaları soğuk konumda açıldığı için “siz” istemedikçe sıcak su akıtmaz. Böylece bilinçsizce kombinin tetiklenerek çalışmasını engellenir. Doğalgaz harcaması azalır.

KibrID material’dan IMAZ serisi ışık geçiren dekoratif paneller!

Dünyanın önde giden zemin ve duvar kaplaması markalarının özgün koleksiyonlarını Türkiye’ye getiren kibrID material, S-Plasticon üretimi IMAZ serisi reçine panelleri mimarların, iç mimarların ve son kullanıcının beğenisine sunuyor.

Dekoratif görünümüyle Bticino Axolute serisi ışığınızı yansıtıyor!

Bticino Axolute serisi gelişmiş teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist tasarımıyla dekorasyonda fark yaratıyor.Bticino Axolute serisi, şık tasarımıyla duvarlarınızın vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Seranit Porselen’den Doğallığın Yıldızı Fossil!

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, adını görünümünden alan Doğal Taş (Natural Stone) kategorisi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Seramiksan Galata serisi tarihi dokuyu evlere taşıyor!

İstanbul’un tarihi semti Galata sokaklarında gezerken yaşadığınız eşsiz huzuru ve tarihi dokuyu evinize taşıyan Seramiksan Galata serisi mekanlara hayat veriyor. Seri, alata’nın dinginliğini yaşam alanlarına yansıtıyor.

Vitra Dream serisi klasik tutkunları içi üretildi!

VitrA Dream serisi küvette yıkanmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için tasarlandı.VitrA’nın ayaklı klasik küveti Dream, şık ve yalın tasarımı ile klasik çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

Seranit, İSO 500'de 380. sırada!

Seranit Yapı Grubu enerjiden gıdaya, demir-çelikten bilişime, inşaattan pazarlamaya kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren en büyük sanayi kuruluşlarının belirlendiği İSO ilk 500 listesinde yer almaya devam ediyor...

Penta Halley Serisi ile armatürlere, kişiye özel tasarımlar kazandırıyor!

Halley kuyruklu yıldızından esinlenerek tasarlanan " Halley serisi " armatür ve aksesuarlar banyoları bütünleştiriyor, kreasyon haline getiriyor. Penta Halley Serisi ile projelerinizde marka bilinirliğinize katkı sağlayabilirsiniz.

Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor!

Artema, taşınırken banyo aksesuvarlarını da yanında götürmek isteyenlere, kaliteli ve sağlamlığı kadar zarif tasarımıyla da dikkat çeken Somnia serisini öneriyor. Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Seranit Wornwood serisi 2014 Haberi

Seranit Wornwood serisi 2014

Wooden serisinin patine ahşap görünümlü karosu Wornwood, dekorasyonda ‘kır evi’ tarzını tercih edenlerin ilk tercihi olacak.


Ahşabın rahatlatan doğal dokusunu evlere taşıyan yeni seri Wooden’ın en dikkat çekici modellerinden biri eskitme görünümlü Worn Wood. Patine edilmiş ahşap görüntüsüne sahip porselen karo doğallık, sıcaklık ve samimiyet etkisi veren pastel renkleriyle dikkat çekiyor. Göz alıcı tasarımıyla mekana tarz katan model, doğal ve yalın görüntüsüyle evinde ahşap dekorasyon tercih edenlerin vazgeçilmezi olmaya aday.


Eskitme görünümüyle son dönemin dikkat çekici dekorasyon anlayışı olan provence akımını da çarpıcı bir biçimde gözler önüne seren Worn Wood klasik ‘kır evi’ tarzını kusursuz bir biçimde yansıtıyor.


Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit, yeni serisi Wooden ile doğal ahşap görünümünü en gerçekçi şekilde yansıtıyor. Tarzıyla beğeni toplayan porselen...