03 / 10 / 2024

Sercan Akyılmaz

Sercan Akyılmaz

Tatilino Turizm Organizasyon Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi, Sercan Akyılmaz tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hallaç Hüseyin Sokak' ta kuruldu.

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akyılmaz Otelcilik Turizm ve İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil Zülfü Çetinkaya tarafından kuruldu.

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başbar Yılmaz İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Akyüz ve Murat Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Akyıl Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyıl Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Naim Akdeniz ve Celal Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Akyıl Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akyıl Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hızır Aktürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Hasan Yılmaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 17 Mayıs'ta Maltepe'de kuruldu.

Tatilino Turizm Organizasyon Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tatilino Turizm Organizasyon Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi, Sercan Akyılmaz tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hallaç Hüseyin Sokak' ta kuruldu.

Sakarya'da fabrika yangını çıktı!

Yangını fark eden işçi Ömür Karabaş, Hakan Yıldız, Ömer Erol, Sercan Yılmaz, Cevdet Bağdatlı ve Alper Cerav, yangın tüpleriyle müdahale etmek istedikleri sırada yoğun dumandan etkilendi.

Bahattin Akyüz: TOKİ Manisa'da konut üretmeli!

TOKİ'nin Manisa'da en az bin konut üretmesi gerektiğini dile getiren Bahattin Akyüz, meslek dalı olarak TOKİ'lere sıcak bakmadıklarını ancak kentteki sıkıntının içinden çıkılmaz hale geldiğini kaydetti.

Ahmethan Yılmaz emlakta yıl sonu beklentilerini açıkladı!

Cathay İleri Projeler Yönetim Kurulu Başkanı Ahmethan Yılmaz, 5 Kasım'daki Skyturk360 Emlakkulisi programında Tebernüş Kireçci'nin konuğu oldu...

Mesut Yılmaz Türk mimarisine yeni bir kimlik kazandırıyor!

Türkiye'de ve yurt dışında yaptığı projeler ile adından söz ettiren Mimar Mesut Yılmaz, her türlü konut, otel, alışveriş merkezi ve tatil köyü projeleri hazırlıyor.

Yılmaz Sitesi'nde 110 bin TL'ye 2+1 daire!

Tuzla Aydınlı'da yer alan Yılmaz Sitesi'nde 2+1 dairelerin fiyatları 110 bin TL olarak belirlendi...

Yılmaz Erdoğan Heybeliada Sanatoryumu'nu restore ettirdi!

Yılmaz Erdoğan, Kelebeğin Rüyası filmi için Heybeliada Sanatoryumu'nu restore ettirdi...

Cem Yılmaz deniz manzaralı ev için kesenin ağzını açtı!

Cem Yılmaz, eşi Ahu Yağtu ve oğulları Kemal bebekle birlikte yaşamayı planladığı Levent'teki evinin manzarası kapanınca taşınmaktan vazgeçti.

Kurtköy Yılmaz Sitesi Evleri'nde 100 bin TL'ye 2+1!

M. Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Yılmaz Evleri projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor ve banka kredisi kullanımına uygun ödeme koşulları sunulan projede evler oturuma hazır...

Sercan Akyılmaz Haberi

Sercan Akyılmaz

Tatilino Turizm Organizasyon Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi, Sercan Akyılmaz tarafından 40 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Bakırköy, Cevizlik Mahallesi, Hallaç Hüseyin Sokak'ta kuruldu. 


Tatilino Turizm Organizasyon Taşımacılık İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 5. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 6. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası...