04 / 05 / 2024

sercan taşdelen alişan

sercan taşdelen alişan

Sercan Taşdelen, Alişan'ın bu sene evlilik yapması durumunda Bodrum Gümüşlük'te bir yazlık hediye edeceğinin sözünü verdi.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Alper Taşdelen'den Anıtkabir'in etrafının imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtkabir ile Maltepe Camii arasında yer alan Hürriyet İlkokulu'na bitişik parselin imar değişikliğinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan önceki yönetimce gerçekleştirildiğini belirtti.

Reverans Rezidans Taşdelen satışta! Yeni proje!

Reverans A.Ş. imzasıyla Çekmeköy'de hayata geçirilen Reverans Rezidans Taşdelen projesinde satışlar başladı.

Hamza Taşdelen'den İstanbul depremi açıklaması!

AFAD Başkanvekili Taşdelen, "Afet öncesinde risk azaltma, afet olduğunda müdahale çalışmaları yapan, sonrasında ise vatandaş güvenli bir yere kavuşuncaya kadar iyileştirme süreçlerini takip eden bir kurumuz" diye konuştu.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesinde yer alan 2 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kazancı tarafından kuruldu.

Alper Taşdelen'den Saraçoğlu Mahallesi projesi önerileri!

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi restorasyon projesiyle ilgili kamusal öneriler geliştirdi. Taşdelen, bu önerileri açıkladı.

Alper Taşdelen: Saraçoğlu Mahallesinde konutlar konut alanı olarak kalacak!

Eski Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Saraçoğlu Mahallesi'ndeki dönüşümü anlattı. Taşdelen, "Biz projeyi gördük inceledik. Onun için ruhsat verdik" dedi. "Bu proje üç etaptan oluşuyor. Konutlar konut olarak kalacak. Yayalaştırma yapılacak" diyen Taşdelen, proje ayrıntılarına da değindi.

Emlak Konut GYO Çekmeköy Taşdelen projesi değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi projesi ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Taşdelen projesinin yapı ruhsatları alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi, "İstanbul Çekmeköy Taşdelen Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında toplam 462 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 7 Mayıs tarihinde alındı.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

sercan taşdelen alişan Haberi

sercan taşdelen alişan


Alişan, yeni yaşını Bodrum Victoria Club'te arkadaşı popçu Berkay, yakın dostları Sercan Taşdelen ve Servet Bekman ile birlikte kutladı. Alişan'a yakın dostu Sercan Taşdelen, bu sene evlilik yapması durumunda Bodrum Gümüşlük'te bir yazlık hediye edeceğinin sözünü...