18 / 07 / 2024

Serdar Duman

Serdar Duman

KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kaçaner, Serdar Duman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Faik Bey Sokak'ta kuruldu.

KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kaçaner, Serdar Duman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi, Faik Bey Sokak'ta kuruldu.

Serdar Bilgili, Park Orman ve Galataport için tarih verdi!

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Serdar Bilgili tarih verdi...

Sadık Duman kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Şantiye Mühendisleri Çalışma Grubu Sorumlu Kurul Üyesi Sadık Duman kimdir? Sadık Duman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sadık Duman..

Murat Serdar Kırçıl kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi İnşaat Mühendisi Murat Serdar Kırçıl kimdir? Murat Serdar Kırçıl, hangi işlerde görev aldı?

İzmit Serdar Mahallesi’ne KOMEK ve Bilgievi açıldı!

İzmit Serdar Mahallesi’nde açılışı yapılan KO-MEK’in 44. kurs merkezi hizmete girerken, Serdar Bilgievi ise yeni binasında kapılarını eğitime açtı. Serdar Bilgievi açılışı öncesi Hacivat ve Karagöz gösterisiyle çocuklar gönüllerince eğlenerek, dans etti.

Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor!

Neredeyse tüm yapılar, özellikle AVM, hastane, otel, yüksek katlı binalar ve metro gibi büyük çaplı projeler yangın açısından her zaman risk taşıyor. Hilti 4 saate kadar yangın, az ve duman yalıtımı sağlıyor.

Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duman Kurumahmutoğlu İnşaat ve Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Duman, Halit Kurumahmutoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Maltepe, Altay Çeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Serdar İnan: OnaltıDokuz gökdelenleri yıkım kararı ile ikinci hata yapılacak!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, İstanbul’un tarihi dokusunun korunamadığına dikkat çekti. İnan, OnaltıDokuz gökdelenlerine önce ruhsat verilerek hata yapıldı, şimdi yıkım kararı ile ikinci bir hata yapılacak dedi...

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Kemal Serdar Dişli kimdir?

TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Serdar Dişli kimdir? Kemal Serdar Dişli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte TSKB Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Serdar Dişli'nin biyografisi...

Dumankaya'dan dumanı üstünde kampanya!

Dumankaya'dan dumanı üstünde kampanya. İstanbul'da gerçekleştirdiği 3 projede kampanya başlatan Dumankaya İnşaat; ev almak isteyenlere sıfır faiz, peşinat öteleme ve peşin ödemede indirim gibi fırsatlar sunuyor.

Serdar İnan: Bu yıl altı yeni projeye başlayacağız!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "bu yıl içerisinde altı yeni projeye başlıyoruz. Bunlar Halkalı, Esenyurt, Basın Ekspres, Kartal, Sanayi Mahallesi'nde, Sarıyer'de yükselecek" dedi.

Yatağan Termik Santrali'nden salınan siyah duman endişeye neden oldu!

Yatağan Termik Santrali'nin bacalarından birinden saat 20.00 sularında yükselen siyah renkteki duman, gökyüzünü kapladı. Gökyüzündeki siyah dumanı gören vatandaşlar, kaymakamlık ve jandarma yetkililerine bilgi verdi.

Serdar Duman Haberi

Serdar Duman

KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Kaçaner, Serdar Duman tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 8 Nisan'da kuruldu. 


KDYapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)  İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı...