17 / 06 / 2024

Serdar Gayrimenkul adres

Serdar Gayrimenkul adres

Serdar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Yunus Emre Serdar, Enis Naci Serdar, Mahmut Serdar tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da Üsküdar Eser Çarşısı'nda kuruldu.

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pentaverse Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merih Çapar, Onur Gürbüz ve Serdar Er ortaklığında kuruldu.

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Petrium Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Bodrum Mediterra Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu;!

Koçbey Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile ismail Koç ve Serdar Koç ortaklığında kuruldu.

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pdk Erzurum Gayrimenkul Turizm Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steel Invest Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Serdar Çelik tarafından kuruldu.

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaleli Beton Yapı İnşaat Gıda Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Erdal Yılmaz, Galip Yılmaz, Mustafa Yılmaz ve Serdar Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Malta Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Malta Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Serdar Özkederoğlu ve Bayram Koray Özkederoğlu ortaklığında kuruldu.

Bi Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bi Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Serdar Özkederoğlu ve Bayram Koray Özkederoğlu ortaklığında kuruldu.

Serdar Gayrimenkul adres Haberi

Serdar Gayrimenkul adres

Serdar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi, Yunus Emre Serdar, Enis Naci Serdar, Mahmut Serdar tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Serdar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; İnşaat   1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, üçüncü kişilerce yapılacak kat karşılığı inşaat sözleşmelerine aracılık etmek. 2-Yurt içi ve yurt dışında her türlü emlak, gayrimenkul, toplu konut ve siteler, daireler, marketler, depolar,iş hanları, iş merkezleri, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler, turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, her türlü elektrik enerjisi üretim ve nakil tesisleri, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, barajlar, sulama kanalları, köprü, yol, kaldırım,...