30 / 04 / 2024

serdar inan proje

serdar inan proje

Milli Gazete bugün yayınlanan İnşaat ekinde İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Serdar İnan röportajına yer verdi. Serdar İnan röportajda: "Prim yapacak projelere imza atıyoruz." dedi...

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gürel ve Serdar Güray Oktay ortaklığında kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güray Oktay tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Bilginler Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilginler Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Süleyman Serdar Bilgin tarafından kuruldu.

Forlife Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forlife Yapı Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  800 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Güneş ve Serdar Bilginsoy tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Saha Yönetim Danışmanlığı Ve Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Serdar  Seyrek ve Sebahattin Seyrek ortaklığında kuruldu. 

Obs Taahhüt Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obs Taahhüt Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Maraşlı tarafından kuruldu. 

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

İnan Mimari Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnan Mimari Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İnan tarafından kuruldu.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

serdar inan proje Haberi

serdar inan proje

İnşaat sektörü büyüyor, gelişiyor, geçen sene sektörde yaşanan iflaslara rağmen büyüme trendi devam ediyor. Siz sektöre yön veren bir inşaat grubu olarak sektörün geleceğini, önümüzdeki dönemdeki gelişimi nasıl görüyorsunuz? 


İnşaat sektörü Türkiye'nin motor ve ana Lokomotif sektörlerinden birisi. 400 alt başlığa hizmet veren, 400 alt başlığa para kaynağı ve sermaye aktarımı yapan Türkiye'nin en büyük iş kaynağının çalıştığı bir sektör. 

Ben her zaman söylerim,"inşaat Kandil'den önceki son duraktır" diye.Teröre bile faydası vardır. Güneydoğu'daki kardeşim, gelir inşaatta çalışır, ekmeğini kazanır. O inşaatta iş bulamasa belki terör örgütünün kandırmasına muhatap olacak. Bunun için inşaatın çok yönlü, siyasi, ekonomik, istihdam, şehircilik anlamında değişik yönleri var. İnşaat sektörü sürekli gelişiyor, büyüyor. 1999 depreminden sonra hızla gelişti, 2004'den sonra banka faizlerinin düşmesiyle güçlü alımlar oldu. 


İstanbul ve...