05 / 05 / 2024

Serdar İnan serbest bırakıldı mı

Serdar İnan serbest bırakıldı mı

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Thodex finans sorumlusu Rana Azap'ın serbest kalmasına itiraz! 

Thodex soruşturmasına yönelik operasyonda yakalanan ifadesi sonrasında serbest bırakılan şirketin finans sorumlusu Rana Azap için alınan karara savcılık tarafından itiraz edildi. 

Vebitcoin şirketinde çalışan 5 şüpheli serbest kaldı!

Vebitcoin'e yönelik Muğla'da yürütülen operasyon kapsamında önceki gözaltına alınan 5 kişi çıkarılan mahkemede serbest bırakıldı.

Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı. 

Mehmet Topuz'u dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı!

İstanbul'da yer alan konutunu satmak için vekalet aldıkları eski futbolcu Mehmet Topuz'u 2 milyon 350 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

İnz Turizm Seyahat Limited Şirketi  bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Serdar İnanöz tarafından kuruldu. 

Serdar İnan ünlüleri mağdur etti!

Aralarında Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, şarkıcı Nihat Doğan gibi birçok ünlünün de yer aldığı 169 kişi, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a tapu davası açtı.

Semih Saygıner'den İnanlar İnşaat'a tapu davası!

Dünya bilardo şampiyonu Semih Saygıner, FETÖ'ye üye olduğu iddia edilen ve tüm mal varlığına el konulduktan sonra yurtdışına kaçan İnanlar İnşaat’ın patronu Serdar İnan'a 1 milyon 390 bin liralık tapu davası açtı.

Serdar İnan’ın malvarlığına tedbir konuldu!

İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından FETÖ operasyonu kapsamında suçlanan İnanlar İnşaat'ın patronu Serdar İnan'ın malvarlığına tedbir konuldu.

Gözaltına alınan Yeni Havalimanı işçilerinden 160'ı serbest bırakıldı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nda eylem yapan işçiler gözlatına alınmıştı. Gözaltına alınan yüzlerce işçiden 160'ının serbest bırakıldı...

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Serdar İnan serbest bırakıldı mı Haberi

Serdar İnan serbest bırakıldı mı

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.


'OLAYLAR İLE İLGİLİ ALAKAM YOK'

Soruşturma süreci ile ilgili bilgi verilen Serdar İnan imzalı açıklamada şunlara değinildi;


"Kamuoyu tarafından da bilindiği üzere İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Akfa Holding ve sahibi Fatih Aktaş' a yönelik soruşturma başlatılmıştır. Bu soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından ifadem alınmış ve gerekli belgeler sunulmuştur. İfademin alınmasını müteakip bu soruşturma ile şahsımın bir alakasının olmadığı anlaşılmış Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile koşulsuz serbest bırakılma kararı alınmıştır.


Bu süreçte belirtilen suçlamalarla ilgili bir ilgimin olmadığını/olamayacağını bilen ve manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlara ve Yüce Türk Adaletine teşekkür eder; Kamuoyunun bilgisine saygıyla arz ederim."


Serdar İnan serbest...