07 / 05 / 2024

Serdar İnce kimdir

Serdar İnce kimdir

TMMOB Sivas İl Temsilcisi Serdar İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiği gerekçesiyle bağlı bulunduğu TMMOB Ankara Şubesi tarafından görevinden alındığını iddia etti.

Erişebilir fiyatlar İVA Yapı'nın başarısını artırıyor!

İVA, gayrimenkul sektörüne yenilikler getirmeye hazırlanıyor. İVA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnce, şirketinden ve gelecek planlarından bahsetti.

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç ne iş yapıyor?

Ahmet Serdar Görgüç kimdir? Ahmet Serdar Görgüç'in eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Serdar Görgüç'in kim olduğu ve Ahmet Serdar Görgüç'in hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Özcal Korkmaz kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Özcal Korkmaz kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu?

Şeker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Emin Erdem kimdir? Emin Erdem daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar...

Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Hasan Recai Anbarcı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Burak Soylu kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Burak Soylu  kimdir? Kaç yaşında? Burak Soylu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Soylu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Orhun Köstem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Orhun Köstem kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Orhun Köstem'in eğitim hayatı nasıldı?

Dilek Emil kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Eğitim hayatı nasıl?

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız  Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Emil kimdir? Kaç yaşında? Dilek Emil daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dilek Emil'in eğitim hayatı nasıldı?

Cevdet Alemdar kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Kordsa Teknik Tekstil A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Alemdar kimdir? Kaç yaşında? Cevdet Alemdar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cevdet Alemdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Serdar İnce kimdir Haberi

Serdar İnce kimdir

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Sivas İl Temsilcisi Serdar İnce, il temsilciliğinde yaptığı açıklamada, görevden alındığına dair yazının pazartesi günü eline ulaştığını belirtti.


Yazıda görevden almaya gerekçe gösterilen nedenler arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaretinin de bulunduğunu dile getiren Serdar İnce, şöyle konuştu: 


"Sivas'taki eski 4 Eylül Stadı yerinin şehir parkı olması amacıyla Kent Konseyi olarak mimarlık fakültesi öğrencilerine projeler hazırlattık. Bu projelerimizi Cumhurbaşkanımıza sunmak üzere geçen yıl aralık ayında randevu talep ettik. Başdanışmanı Sayın Yalçın Topçu'yu ziyaret ederek, bu çalışmaları Cumhurbaşkanımıza iletmek üzere kendilerine teslim ettik. Geçen bu 7 aylık süreç sonrasında bu hafta başı Ankara şubemizden bizim görevden alındığımıza dair yazı geldi.


Yazıda, 'Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin hukuksal mücadele açısından 100 davasının bulunduğu, Atatürk Orman Çiftliği ve Kaçak Saray mücadelesini...