07 / 05 / 2024

serdar ince tmmob sivas

serdar ince tmmob sivas

TMMOB Sivas İl Temsilcisi Serdar İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiği gerekçesiyle bağlı bulunduğu TMMOB Ankara Şubesi tarafından görevinden alındığını iddia etti.

TMMOB Sivas Temsilcisi Serdar İnce görevinden alındı!

TMMOB Sivas İl Temsilcisi Serdar İnce, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittiği gerekçesiyle bağlı bulunduğu TMMOB Ankara Şubesi tarafından görevinden alındığını iddia etti.

Serdar Sağlam: Samsun'un kaçak yapı sorunu çözülmeli!

TMMOB Şehir Plancıları Odası Başkanı Serdar Sağlam, "Anadolu, Zeytinlik ve Kadıköy Mahalleleri kaçak yapılarla dolu. Şehrin nefes alabilmesi için bu yapılar ortadan kaldırılmalı" dedi.

TMMOB, kentsel dönüşüm ilkelerini açıkladı!

Türkiye Mühendis ve Mimar Odalar Birliği (TMMOB) kentsel dönüşüm için 24 maddelik ilkeler belirledi. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı özetle bu ilkeleri söyledi...

Dünya'nın en ince evi Japonya'da inşa edildi!

Japonya'da bulunan ev dünyanın en ince evlerinden biri, kiralamaya da açık olan evin satılıp satılmayacağı henüz netleşmedi

Serdar İnan : Türkiye'nin petrolü gayrimenkuldür!

Türkiye markalı konut sektörünün önemli oyuncularından İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, mütekabiliyet yasasının ülke için milat olduğunu dile getiriyor.

Şehit Serdar Yeşilyurt'un ev sözünü devlet yerine getirdi!

Şehit Adanalı Jandarma Komando Çavuş Serdar Yeşilyurt, izne geldiğinde annesine, askerden döndüğünde ev alacağının sözünü vermişti..

TMMOB İl Koordinasyon Kurulu kurulacak!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İl Koordinasyon Kurulu kurulmaya hazırlanılıyor...

Ali Süheyl Kırçak vefat etti! TMMOB Mimarlar Odası'nın acı günü!

TMMOB Mimarlar Odası Genel Merkezi eski Genel Sekreterlerinden Mimar (ODTÜ) Ali Süheyl Kırçak vefat etti

Kemal Türkarslan vefat etti! TMMOB İMO'nun acı günü!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şubesi 5. dönem Yönetim Kurulu Üyesi 15 ve 16. dönem Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Kemal Türkarslan vefat etti.

Dora Günel'in fotoğraf sergisi TMMOB Karaköy Binası'nda!

Dora Günel “UNVAN-SIZ” Fotoğraf Sergisi 4-28 Eylül 2012 tarihlerinde TMMOB Mimarlar Odası, Karaköy Binası'nda gerçekleştirilecek

Serdar İnan'a, bugün saat 22.00'de twitter röportajı yapılacak!

İnanlar Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan 17 Eylül Pazartesi saat 22:00'de "Ülkemiz ve Bölgemizde Gayrimenkul Sektörndeki Gelişmeler" konulu twitter röportajı gerçekleştirecek

Serdar İnan, Havvada İstanbul ile 6 tepeli şehir kuracak!

Serdar İnan, Kanal İstanbul'un hafriyatıyla oluşturulacak adaya, 6 tepeden oluşan kubbeli bir şehir kuracak

Serdar İnan'dan 2 bin 500 kişiye iftar!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, 2 Ağustos 2012 tarihinde Haliç Kongre Merkezi'nde 2 bin 500 kişilik iftar yemeği verecek

serdar ince tmmob sivas Haberi

serdar ince tmmob sivas

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Sivas İl Temsilcisi Serdar İnce, il temsilciliğinde yaptığı açıklamada, görevden alındığına dair yazının pazartesi günü eline ulaştığını belirtti.


Yazıda görevden almaya gerekçe gösterilen nedenler arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaretinin de bulunduğunu dile getiren Serdar İnce, şöyle konuştu: 


"Sivas'taki eski 4 Eylül Stadı yerinin şehir parkı olması amacıyla Kent Konseyi olarak mimarlık fakültesi öğrencilerine projeler hazırlattık. Bu projelerimizi Cumhurbaşkanımıza sunmak üzere geçen yıl aralık ayında randevu talep ettik. Başdanışmanı Sayın Yalçın Topçu'yu ziyaret ederek, bu çalışmaları Cumhurbaşkanımıza iletmek üzere kendilerine teslim ettik. Geçen bu 7 aylık süreç sonrasında bu hafta başı Ankara şubemizden bizim görevden alındığımıza dair yazı geldi.


Yazıda, 'Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin hukuksal mücadele açısından 100 davasının bulunduğu, Atatürk Orman Çiftliği ve Kaçak Saray mücadelesini...