05 / 05 / 2024

serdar ortaç konut projesi

serdar ortaç konut projesi

Yurt dışı kaynaklı bir şirketin, Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı kullanarak var olmayan bir projeden daire sattığı ve binlerce kişiyi mağdur ettiği iddia edildi.

TOKİ açıkladı! TOKİ'den 3+1 Orta Gelir konut projesi...

TOKİ alt ve orta gelir grubu konut projesi için yeni satış duyurusunu açıkladı. İlk kez ev alacaklara, hiç evi olmayanlara yeni sosyal konut projesi haberi geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Dar ve orta gelirlilere 375 bin yeni sosyal konut müjdesi!

12. Kalkınma Planı'na göre, dar ve orta gelirlilere yönelik olarak toplamda 375 bin sosyal konut üretimi gerçekleştirilecek. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Marmara bölgesi başta olacak şekilde riskli yapı stokunun yenilenmesi için gerekli çalışmalara da hız verilecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan dar ve orta gelirlilere konut müjdesi! Hayaller gerçek oluyor!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 12’nci Kalkınma Planı'nı sunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dar ve orta gelirlilere konut müjdesi verdi. Yılmaz, en az 375 bin sosyal konut üretiminin hedeflendiğini söyledi.

Yeni konut kredisi kampanyasında faizler 1.20 ile 1.50 arasında olacak: Dar ve orta gelirli kampanyası 2024'e mi kaldı?

Dar ve orta gelirliler için hayata geçirilmesi planlanan yeni konut kampanyasının detayları merak ediliyor. Peki yeni konut kredisi kampanyası ne zaman başlayacak? Faiz ve vade rakamları ne olacak? İşte ayrıntılar...

Devlet, dar ve orta gelirlileri ev sahibi yapacak konut kredisi için düğmeye bastı! OVP sonrası herkes ev alabilecek!

Açıklanan Orta Vadeli Program (OVP) ile dar gelirli vatandaşlara uygun yeni konut kredisi kampanyası hayata geçirilecek. İşte detaylar...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu 82 milyon TL değerindeki, İstinye'deki villasını satışa çıkardı.

Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kahramanmaraş merkezli depremlerin hasar tespitine ilişkin konuştu. Deprem bölgesinde 301 bin bina acil yıkılacak, yıkık veya orta hasarlı! 1 yılda 319 bin konut teslim edilecek!

Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza var!

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının detayları peş peşe belli oldu ve Resmi Gazete'de yayımlandı. Ev alacak orta gelirliler dikkat! Yeni Konut Kampanyası'nın detayları peş peşe belli oldu! Bunları yapanlara ceza geliyor!

Orta gelirliye konut kampanyasında finansman desteğinde flaş gelişme! Resmen yayımlandı

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının finansmanına ilişkin düzenlemeleri içeren yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle Hazine, kampanya kapsamında ev alanlara ilk üç yılda taksidin hane halkı gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı kadar destek verilecek.

Ev almak isteyenler dikkat! Orta gelirliye dev konut desteğinin detayları netleşti!

Ev almak isteyenlerin merakla beklediği orta gelirliye dev konut desteğinin detayları netleşti. İşte tarihi kampanya ile ilgili detaylar...

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar dikkat! Orta gelirliye konut düzenlemesi Meclis'ten geçti!

Orta gelirliye 'yeni evim' desteği kapsamında hazırlanmış olan Konut Finansman Paketi'ne ilişkin düzenleme TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

serdar ortaç konut projesi Haberi

serdar ortaç konut projesi

Serdar Ortaç ve güzel eşi Chloe Loughnan'ın reklam yüzü olduğu konut projesinden daire alan işadamı Atilla Cingöz, dolandırıldığını söyleyerek savcılığa başvurdu. Sabah gazetesinden Dilek Yaman'ın haberine göre, İşadamı, ABD Florida'da hayata geçirileceği söylenen lüks sitenin inşaatının hâlâ başlamadığını belirtti.

TAKİPSİZLİK KARARI


Cingöz, ifadesinde şöyle konuştu: "Breeze de Mar adlı proje, gerçekte mevcut değil. Reklamlarda Serdar Ortaç gibi ünlüleri kullanarak büyük çaplı bir dolandırıcılık yapıyorlar."

Olayla ilgili soruşturma açan savcılık, takipsizlik kararı...