29 / 06 / 2024

Serdar Tunç

Serdar Tunç

Tunç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Tunç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Recep Ayan Caddesi'nde kuruldu.

Tunç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Tunç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Recep Ayan Caddesi'nde kuruldu.

Serdar Ortaç otel yapmak için Mecidiyeköy'den 5 milyon dolara bina aldı!

Serdar Ortaç "Tapuyu Chloe'nin üzerine yaptım. benim için Türkiye'ye yerleşen akrımın geleceğini düşünmek zorundayım. Burayı 90 odalı otel haline getireceğiz. Adı da 'Chloe' olacak" dedi.

Serdar Urfalılar: Güvenli iskele zorunlu olmalı!

Kalıp ve İskeleciler Derneği (KALİSDER) Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

Serdar Urfalılar: Güvenli iskele zorunlu olmalı!

KALIP ve İskeleciler Derneği (KALİSDER) Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi...

Serdar Urfalılar: Dış cephe iskelelerine ilişkin mevzuat değişikliğine destek veriyoruz!

KALİSDER Kalıp ve İskeleciler Derneği Başkanı Serdar Urfalılar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, bina inşaatlarının dış cephe iskelelerine ilişkin yapılacak olan mevzuat değişikliğine sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

Serdar İnan: Türkiye'de işlenebilecek tek cevher gayrimenkul!

İnşaat sektöründe dikkat çekici işlere imza atan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "milli gelirimizi 10 binden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi.

Serdar İnan: Milli gelirimizi arttırmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul!

İnşaat sektöründe dikkat çekici işlere imza atan İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan "milli gelirimizi 10 inden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi.

Serdar İnan: Türkiye'nin petrolü gayrimenkul!

Seda Tabak Sabah Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde İnanlar İnşaat'ın patronu mimar Serdar İnan ile yaptığı röportaja yer verdi. Serdar İnan, "Milli gelirimizi 10 binden 25 bin dolara çıkarmak için işlenebilecek tek cevher gayrimenkul" dedi...

Tunçmatik dünyanın en küçük notebook adaptörlerini satışa sunuyor!

Tunçmatik, standart adaptörlerin yarısı inceliğinde geliştirdiği, çanta ve cepte rahatça taşınabilen yeni notebook adaptörü Powernote Slim ile kullanıcıların hayatlarını kolaylaştırıyor.Tunçmatik dünyanın en küçük notebook adaptörlerini satıyor.

Serdar Sağlam: Yeşil alan projesiyle Samsun nefes alacak!

Şehir Plancıları Odası Samsun Şube Başkanı olan Serdar Sağlam, Büyükşehir Belediyesi' nin okullar bölgesini taşıyarak hayata geçireceği yeşil alan projesinin Samsun'un nefes aldıracağını dile getirdi.

Ali Tunç Batum: Çinli turistler için uçuş seferleri artmalı!

Ali Tunç Batum "Haziran ayında gelen turist sayısı sektörü tatmin etmese de temmuz-ağustos sayesinde 2011 rekoru kırılabilir" dedi. Turizm temsilcileri Çinli turisti çekebilmek için uçuş seferlerinin artırılmasını istiyor

Serdar İnan'dan 950 milyon liralık 6 yeni proje!

Bugüne kadar 220'nin üzerinde projeye imza atan ve füturistlk tasarımlarıyla geleceği projelendiren mimar Serdar inan, devam eden yatırımlarının yanı sıra 950 milyon liralık 6 projeyi daha hayata geçirmek üzere kolları sıvadı.

Serdar İnan 950 milyon liralık 6 projeyi daha hayata geçirecek!

Bugüne kadar 220'nin üzerinde projeye imza atan ve füturistlk tasarımlarıyla geleceği projelendiren mimar Serdar inan, devam eden yatırımlarının yanı sıra 950 milyon liralık 6 projeyi daha hayata geçirmek üzere kolları sıvadı.

Serdar Tunç Haberi

Serdar Tunç

Tunç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Tunç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Tunç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Yurt-içinde ve yurt ve yurt dışında her türlü inşaat  ve özel teşebbüslerde alt yapı,üst yapı,baraj ve köprüler yapmak,santraller kurmak,projeler çizmek haritalar yapmak ve Mimarlık ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmak.İhalelere katılmak,her türlü inşaat malzemeleri,nalburiye malzemeleri,demir,kereste,çimento,seramik,inşaat armatürleri,parke,lambri,ağaç ve ağaçtan mamul eşyaların,mutfak dolapları, dekorasyon malzemelerini,üretimini,alımını,satımını yapmak. B- Her türlü bina ve bina dışı inşaatın, yurt içinde ve yurt dışında yapımını üstlenmek,prefabrike konut  ve inşaatlar yapmak.Konusu ile ilgili her türlü inşaat  ve harfiyat işleri yapmak,almış olduğu işleri taşeronlara yaptırmak,taşeron iş almak veya almış olduğu inşaat işlerini başkalarına devir etmek. c- Konusu ile ilgili olarak, kat...