19 / 05 / 2024

Serdivan Belediyesi müftülüğü

Serdivan Belediyesi müftülüğü

Serdivan Belediye Meclisi’nde mülkiyeti belediyeye ait dini tesis alanının Müftülüğe tahsis edilmesi kabul edildi. Mart ayı olağan toplantısı Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında gerçekleşti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bakanlık arasında imar krizi! İstanbul imara mı açılıyor?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı arasında imar krizi patlak verdi. Peki İstanbul imara mı açılıyor? İşte detaylar...

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Alanya Belediyesi'nden 92.7 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya İli Alanya İlçesi Mahmutlar Mahallesi'nde yapım karşılığında iş merkezi 10 seneliğine kiraya verecek. İşin muhammen bedeli 92 milyon 684 bin 663 Türk Lirası olarak belirlendi.

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

İzmir Konak'ta büyük dönüşüm başlıyor!

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 2021'i kentsel dönüşüm ve imarda atılım yılı ilan etti!

Geçen yılı ‘Fen İşleri Yılı’ ilan ettiklerini anımsatan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2020’yi hedeflerine ulaşarak kapattıklarını belirtti. 2021’i “Atılım Yılı” olarak belirlediklerini kaydeden Yılmaz, ilçeye vizyon katacak önemli projelerin bu yıl hayata geçirileceğini söyledi.

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal müftülüğü arasında arazi krizi!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Kartal Soğanlık’ta 26 bin metrekarelik arazisinin, talep ettiği için Kartal Mütfülüğü’ne devredilmesi İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve Kartal İlçe Müftülüğü’nü karşı karşıya getirdi. Kriz plan değişikliğiyle çözüldü...

Serdivan Belediyesi müftülüğü Haberi

Serdivan Belediyesi müftülüğü

Serpan Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar başkanlığında gerçekleşti. 7 maddenin karara bağlandığı gündemin ilk maddesinde, Süleyman Binek Caddesi üzerinde yer alan konut alanının, 5 binlik planlara uygun olarak dini tesis alanına dönüştürülmesi ile ilgili İmar Komisyon Raporu oy birliği ile kabul edildi.

İMAR KOMİSYONU

İmar tadilat tekliflerini içeren 2, 3 ve 4. Maddeler de yine oy birliği ile değerlendirilmesi için imar komisyonuna havale edildi. Gündemin 5. Maddesi’nde ise Arabacıalanı Mahallesi’nde, mülkiyeti Serpan Belediyesi’ne ait dini tesis alanının, Serpan İlçe Müftülüğüne tahsisi görüşüldü. Yapılan oylama sonucunda dini tesis alanının Serpan İlçe Müftülüğü’ne tahsisi oy birliği ile kabul edildi.

KÖY KONAĞI

Gündemin son maddesinde ise mülkiyeti Serpan Belediyesi’ne devredilen köy konağındaki 40 metrekarelik alanın muhtarlık hizmetlerinde kullanılması için Kızılcıklı...