09 / 05 / 2024

serdivan belediyesi satılık arsa

serdivan belediyesi satılık arsa

Serdivan Belediye Başkanlığı Sakarya Serdivan"da bulunan bir tarla ve 4 adet arsayı satışa çıkardı.    

Arsa almak isteyenler dikkat! Serdivan Belediyesi Sakarya'da taksitle 7 adet arsa satıyor!

Sakarya İli Serdivan Belediye Başkanlığı, Sakarya'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış bedelleri 500 bin TL'den başlıyor.

Serdivan'ın estetiği için o yapılar yıkılıyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent estetiğini bozan yapıların yıkım çalışmalarına başlandı.

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Sakarya Serdivan'da 9 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Serdivan Belediyesi, 4 arsasını ihale usulü ile satıyor. Toplam muhammen bedeli 9 milyon TL olarak belirlenen arsalar için ihale 5 Ekim'de gerçekleşecek..

Serdivan Şelale Park’ın ihalesi yapıldı!

Sakarya Serdivan Belediyesi'nin yeni vizyon projesi olan Şelale Park’ın ihalesi gerçekleşti. Serdivan Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Serdivan'da Her Mahalleye Bir Meydan projesi!

Serdivan Belediyesi ‘Her Mahalleye Bir Meydan Projesi’ kapsamında Kemalpaşa Mahallesinde hizmete soktuğu mahalle meydanı projesinden sonra otopark sorununa da el atıyor.

Sakarya Serdivan'ın altyapısı baştan aşağı yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Serdivan’ın tüm altyapısının yenileneceği projeyle ilgili açıklama yaptı.

Sakarya Serdivan için 35 milyonluk ilk kaynak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Serdivan’ın içmesuyu altyapısı yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan’ın tüm içmesuyu altyapısını yenileyecek projede inşa edilecek 300 kilometrelik içmesuyu hattının ilk kaynak töreni gerçekleştirildi.

Serdivan Belediyesi kent projelerine devam ediyor!

Serdivan Belediyesi, “Her Mahalleye Bir Sosyal Alan” sloganıyla başlattığı çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında İstiklal Mahallesi 310. Sokak’ta bir proje daha hayata geçiyor.

Sakarya Karadere Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Serdivan Belediyesi daha yaşanabilir çevre oluşturmak için yeni park ve sosyal alanlar oluştururken mevcut cadde ve sokaklardaki bakım ve onarım faaliyetlerine de devam ediyor.

Sakarya Serdivan'a yeni bulvar geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serdivan Esentepe Kampüs Yolunda başlatılan yeni bulvar projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Serdivan'a sosyal donatı alanı geliyor!

Sakarya Serdivan Belediyesi’nce geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen ve tamamlandığında tüm ilçeye hizmet verecek olan çok amaçlı sosyal donatı alanının yapımına başlandı.

serdivan belediyesi satılık arsa Haberi

serdivan belediyesi satılık arsa

Satışa çıkarılan alanı 414 metrekare ile 6 bin 158 metrekare arasında farklılık gösteren 4 arsanın toplam tahmini bedeli 62 bin TL ile 920 bin TL , geçici teminat ise bin 900 TL ile 27 bin 750 TL arasında değişiyor.

Satışa çıkarılan 2 bin 744 metrekare tarlanın ise toplam tahmini bedeli 25 bin TL, geçici teminatı ise 750 TL olarak belirlendi.

İhale, Belediye Encümeni huzurunda 12 Ekim 2010 Salı günü saat 15.00"de Serdivan Belediyesi Encümen toplantı salonunda yapılacak.