04 / 05 / 2024

Serdivan Çark Deresi’nin çehresi değişecek

Serdivan Çark Deresi’nin çehresi değişecek

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Çark Deresi’nin çehresini değiştirecek yeni projenin müjdesini verdi. Proje, yeşili, peyzajı ve tüm sosyal donatıları ile Çark Deresi çevresini güzelleştirecek.

Migros'tan et şarküteri ürünlerinde inanılmaz indirim! Sucuk, pastırma, salam... İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük süpermarketlerinden biri olan Migros'tan süper kampanya geldi! Migros, seçili sucuk ve salam ürünlerinde yüzde 20'den 54'e varan indirim yaptı. Peki, Migros'ta indirime giren diğer şarküteri ürünleri hangileri? İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Altın Emlak Sakarya Serdivan Temsilciliği'nin açılışı yapıldı!

Altın Emlak Türkiye'nin 25 ilinde 100 küsür temsilciliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Altın Emlak yeni temsilciliğini Sakarya Serdivan'da açtı.

Evi yanan Çılgın Sedat: İBB'nin ayırdığı otelde kalıyorum!

Üç katlı evi yanan şarkıcı Çılgın Sedat, “Şu anda Büyükşehir Belediyesi’nin ayırdığı bir otelde ikamet ediyorum. Rahatınıza bakın dediler. Her yerden insanlar arıyor” dedi.

Tekirdağ'da 2.4 milyona restore edilen Şarköy-Güzelköy Camisi Mart'ta açılacak!

Tekirdağ'da restore edilen Osmanlı yapısı 600 yıllık Şarköy-Güzelköy Camisi'nin Mart'ta ibadete açılacağı açıklandı.

Halil Sezai'nin oturduğu villa kiralığa çıkarıldı!

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'nin oturduğu ev yeniden kiralığa çıkarıldı. Olaydan yaklaşık olarak  iki gün sonra villanın kapısına 'kiralık' yazısı asıldı.

Kanal Riva projesi 63 milyon TL'ye mal olacak!

Beykoz Belediyesi’nin Riva Deresi üzerine yapacağı Kanal Riva projesiyle Riva Deresi’nin çevresine restoranlar ve ticari alanlar gibi çok sayıda yapı inşa edilecek.

İBB Riva Deresi için DSİ'ye yer teslimi yapmadı iddiası!

İstanbul için büyük önem taşıyan Riva Deresi’nde İBB tarafından yer teslimi yapılmadığı, bu yüzden DSİ’nin ıslah çalışmalarının yarım kaldığı ileri sürüldü...

Ekrem İmamoğlu'ndan DSİ'ye Riva Deresi yanıtı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Devlet Su İşleri (DSİ)'nin Riva Deresi’ndeki kirlilik tartışmasına ilişkin “İBB kamulaştırma yapmadığı için ıslah çalışmasına başlayamıyoruz” açıklamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Riva Deresi'nin kamulaştırması henüz yapılmadı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Riva Deresi yan kollarıyla ilgili ıslah projeleri ve kamulaştırma planlarının 2014 ve 2015'te tamamlanarak İBB Başkanlığına yollandığını, hala kamulaştırmalarının yapılarak DSİ'ye teslim edilmesinin beklendiğini belirtti.

Tuncay Şanlı Serdivan'daki otelini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Tuncay Şanlı, Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yer alan otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis ettiğini açıkladı.

Elazığ depreminde yıkılan binalarda Kuyulu Deresi'nin kumu kullanılmış!

Merkez üssü Elazığ ilinin Sivrice ilçesi olan 6.8 büyüklüğündeki depremin vurduğu ve yaraların sarılmay çalışıldığı Elazığ kent merkezinde yıkılan ve onlarca kişinin hayatına mal olan enkazlarda dere kumuna rastlandı.

Riva Deresi yeniden tasarlanıyor!

Beykoz Belediyesi’nin hazırladığı ‘Riva Deresi Çevre Koruma, Su Güvenliği Yönetimi Projesi ile Kentsel Tasarım Peyzaj Projesinin’ İstanbul Valiliği onayıyla ÇED sürecine başlandı.

Gwen Stefani’nin Beverly Hills’teki 35 milyon dolarlık evi!

No Doubt grubunun solisti olarak tanınan, sonrasında solo çalışmalarıyla da adını tüm dünyaya duyurmayı başaran ünlü şarkıcı Gwen Stefani, gayrimenkul tercihleriyle adından söz ettiriyor. İşte Gwen Stefani’nin Beverly Hills’teki 35 milyon dolarlık evi.. 

Serdivan Çark Deresi’nin çehresi değişecek Haberi

Serdivan Çark Deresi’nin çehresi değişecek

Sakarya Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Başkan Mahallende Söz Sende” programı kapsamında bir araya geldiği Bahçelievler sakinlerine Çark Deresi’nin çehresini değiştirecek yeni projenin de müjdesini verdi.


Bahçelievler Meydan projesi çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Alemdar, ilçe genelindeki boş alanları değerlendirerek farklı projelerle kullanıma kazandırdıklarını söyledi. Başkan Yusuf Alemdar; bu kapsamda Çark Deresi kenarı 746. Sokak’ta (Bahçelievler Sağlık Ocağı Yanı) bulunan toplam 5 bin 918 m2’lik boş alanın da değerlendirileceğini ve projenin tamamlanması ile birlikte Serpan’ın yeni bir sosyal alana daha kavuşacağını belirtti.


Yusuf Alemdar ihalesi tamamlanan projenin detayları hakkında şunları söyledi; “Yeşil alanları, yürüyüş parkuru, koşu yolları, fitness aletleri ve çocuk oyun gruplarının yanı sıra projemizde engelli vatandaşlarımıza yönelik de çalışma yapılacak ve engelsiz fitness aletleri yerleştirilecek. Oturma grupları, yeşili, peyzajı...